Üzemeltető: Blogger.

Kipróbáltam | Avon újdonságok


Nemrég két izgalmas Avon újdonság érkezett hozzám tesztelésre: egy sminkszivacs és egy borotválkozó olaj, amiket egy posztban szeretnék bemutatni nektek.

| Avon kétfunkciós sminkszivacs | 1.999 Ft
A sminkszivacsok még mindig töretlen sikernek örvendenek: én is próbáltam már jó párat, legyen szó akár a Real Techniques darabjáról, akár az eredeti Beauty Blenderről - ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennék kíváncsi más alternatívákra is, így került hozzám ez az Avonos darab. A márka leírása szerint ez egy kétfunkciós szivacs: a formázott résszel az arcunkra vihetjük fel az alapozót, az alsó résszel pedig púdert, vagy pirosítót ütögethetünk a bőrünkbe.

Az anyaga egy kicsit masszívabb, mint az eddig általam próbáltak, de ez nem zavaró  felvitel közben - a bőrbe ütögetés egy kicsit durvább mozdulat, mint a puhább blenderek esetében. Kipróbáltam CC krémmel és alapozóval is, mindkettőt jól felveszi és szépen beledolgozza a bőrbe, nem csíkoz egyáltalán. Annyi hátrányt fedeztem fel, hogy nagyon gyorsan magába szívja a vizet (az alapozót is, amiből így többet használ az ember lánya), előfordul hogy kétszer is be kell vizeznem, mire végzek az arcommal. A nehezebben hozzáférhető helyeken is szuperül dolgozik (pl. orrcimpák környéke, szem alatti terület korrektor felvitelénél), valamint krémpirosító és  púder sem okoz neki különösebb gondot. A kimosása macerásabb kicsit: jól át kell dörgölni a lemosóval, majd kinyomkodni belőle, hogy szépen megtisztuljon.


| Skin So Soft borotválkozó olaj | 899 Ft
Általában a szőrtelenítéshez borotvát és borotvahabot használok, ezért is keltette fel a kíváncsiságomat a márka új, innovatív terméke: ezt az olajból krémes formulát eddig csak arclemosóknál láttam. Az olaj krémessé változik, amint a nedves bőrhöz ér; minimálisan habos lesz, így segíti a szőr leszedését. Nekem, aki eddig a borotvahabokhoz volt szokva, kissé furcsa volt, hogy nem képez hatalmas habos-krémes réteget - ám így is jól teszi a dolgát, szépen siklik rajta a borotva. Annyi hátrányt tudnék felhozni ellene, hogy így jóval többet kell belőle használni, és mintha gyorsabban is fogyna. Kellemes, nem tolakodó, édeskés illata van, a használata után pedig finom puha marad a bőröm. Azoknak tudnám nagyon ajánlani, akik valamiért nem bírnak megbarátkozni a borotvahabokkal - vagy jó szolgálatot tehet akkor is, ha sietősen kell szőrtelenítenünk, és nincs idő már külön testápolózásra, mert jól puhítja a bőrt. 


Összességében azt gondolom, hogy mindkét újdonság abszolút megállja a helyét, és az ár-érték arányuk is remek, bátran ajánlom őket!


Próbáltátok már valamelyiket?