Üzemeltető: Blogger.

Ez metál: tavasz az Isadorával

IMG_5879

Amikor a tavasznak még híre-hamva sem volt, kaptam egy igazi tavaszi sminkösszeállítást az Isadora márkától, amiben szó szerint volt minden, mi szem-szájnak ingere. Igazán izgalmas termékekből áll az új kollekció, mutatom is őket!

| Beszerezhetőség: Douglas parfümériák

| Cover up Long Wear Cushion Concealer - piros foltok elleni cushion-ös folyékony korrektor (6.300 Ft)

cushion conealer

Sohasem próbáltam még zöld korrektort, így nagyon örültem ennek a darabnak. Ami fontos, hogy a zöld a piros komplementerszíne, ezért könnyen ki tudja "ütni" a piros foltocskákat és részeket az arcon, ezért a zöld szín. A korrektor 4,2 ml, fekete, tekerős tokban érkezik egy szivacsos, úgynevezett cushion résszel. A prágai út előtt rengeteg makacs piros folt volt az arcomon, így volt bőven lehetőségem kipróbálni a korrektor tudását. Egy-egy pici pöttynyit nyomtam a kritikus területekre, majd ujjal finoman a bőrömbe ütögettem (alapozás után). Ami fontos, hogy keveset vigyetek fel, azt pedig jól dolgozzátok be a bőrbe (nekem az ütögető mozdulat vált be erre a legjobban), így biztosan nem marad zöld az arcotok. Nem tudtam, hogy mire számítsak a használat előtt, de az összes pirosló rész eltűnt az arcomról a korrektor használata után, így én is sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, az egyik kedvencem lett ez a kis korrektor!

| Körömlakkok: Graphic Grey és Rose Petal (3.300 Ft / db)

IMG_5932

Szégyen-gyalázat, de nagyon ritkán van mostanában körömlakk a körmeimen, viszont ez a két szín meghozta a kedvemet a viselésükhöz: A  Graphic Grey árnyalat egy igazi szürkéslila, míg a Rose Petal egy nagyon visszafogott, kellemes halványrózsaszín árnyalat. A lakkok nagyon gyorsan száradnak (és nagyon fényesek is) és egyenletesen terülnek, azonban a Rose Petal-ból kell minimum két réteg, hogy kijöjjön az igazi színe, a tompa, tavaszi halványrózsaszín. A minőségükkel sem volt semmi kivetnivaló, négy napig bírták a strapát.

És akkor következzenek most az ajakravalók, abból is egy nagy csokornyi újdonság:

IMG_5885

| Matt Metallic Liquid Lipstick: Vibrant Violet, Pink Lustre (4.800 Ft / db)

metallic lipstick

Nagyon kíváncsi voltam a márka metálos rúzsaira (és egyben nagyon féltem is tőlük, mert ami fényes-csillogós, az sajnos rajtam az esetek többségében nem mutat jól), a véleményem pedig nagyon vegyes lett róluk. A kipróbált két árnyalat közül a Pink Lustre lett az anti-kedvenc, sajnos egyetlen jó tulajdonságot sem tudok a termékről mondani: rettenetesen egyenletlen a felvitele, szárít, nagyon "nehéz" és ragadós viselet, bárhogy mozdítod az ajkaidat, már darabosodik az egész és mászik el, sőt, sajnos a színe is eléggé viselhetetlen lett számomra. A Vibrant Violet ezzel szemben sokkal egyenletesebben fed (bár ez sem teljesen egyenletes), valamivel könnyedebb viselet, de ezt sem érzem az igazinak.

IMG_5898
Vibrant Violet

IMG_5893
Pink Lustre - darabos és egyenletlen, lehetetlenség szebben felkenni


| Twist Up Gloss Stick: Bare Belle (5.200 Ft)

IMG_5949 
Ez a tekerős rúzs és ajakbalzsam között mozgó ceruza a kollekció nude vonalát erősíti. Vaníliás illatú, könnyed, ajakbalzsam-szerű, az ajkaknak pedig egy kis nude színt ad, gyönyörű vizes fénnyel. Aki utálja a szájfényeket, de mégis szeretne fényt az ajkaira, annak jó választás lehet ez a ceruza. Igazi "go-to" darab: nem igényel tükröt, igazítást, amolyan feldobom és már kint is vagyok az ajtón darab, kicsit mályvás-barnás nude. Nagyon kellemes viselet, nem szárít, nem mászik el, az állagából fakadóan azonban minden evés-ivás után újra kell kenni a nap folyamán, de ennyi kompromisszumot bőven megér, bátran ajánlom!

| Ultra Matt Liquid Lipstick: Pink Lady (4.800 Ft)

Pink Lady

A klasszikus folyékony rúzsok egyik új árnyalata, aminek a színébe egyenesen szerelmes vagyok: igazi vibráló, élénk tavaszi rózsaszín, ráadásul az a fajta, amelyik szuperül mutat a fehér bőrrel is! Jól pigmentált, egyenletesen terül és könnyű felvinni, azonban ennél a rúzsnál is nagyon érezni hogy az ajkunkon van (a vékony réteg ellenére is), cserébe viszont 100%-ig matt finist biztosít, és fél perc alatt megszárad (érdemes emiatt gyorsan is dolgozni vele, mert utólag már nehéz lesz a hibákat korrigálni) Az ajkak összetapasztásakor kicsit ragad, és nem teljesen csókálló, az evés-ivást limitáltan bírja, és szükséges aláhidratálni.

| Twist Up Matt Lips Rose Rebel (5.200 Ft)

Rose Rebel 

A külső alapján egy sötétebb színt vártam, azonban a Rose Rebel egy igazi hétköznapi mályvás-rózsás szín. A neve ne tévesszen meg titeket, nem egy matt rúzsról van szó: nagyon krémes állaggal rendelkezik, a végeredmény pedig fényes, így a tartóssága is egy szimpla krémes rúzzsal egyenértékű, azonban a színe miatt bátran ajánlom hétköznapi rúzsnak, tipikusan a "bárkinek jól áll" árnyalat.

IMG_5912
Rose Rebel, Bare Belle, Vibrant Violet, Pink Lustre, Pink Lady (utóbbi a legkevésbé színhű sajnos, egy élénk pink)

ÖSSZESÍTÉS:

A kedvenc darabjaim, amiket szívből ajánlok: a két körömlakk, Cover Up Cushion korrektor, Twist Up Gloss Stick

Ajánlom, de kompromisszumot kell kötni a használatakor:
Matt Liquid Lipstick (nem "transfer proof", és nagyon érezhető viselet, kicsit szárít, de a színe miatt nagyon szeretem) Twist Up Matt Lips (az állaga miatt inkább krémes rúzsra hasonlít, és nem teljesen matt)

Amit nem ajánlok: A metálos rúzsok közül a Pink Lustre és a Vibrant Violet árnyalat

Melyik darab tetszik nektek a legjobban a kollekcióból?