Üzemeltető: Blogger.

Őszi testápolás finom illatokba burkolva: treaclemoon

treaclemoon termékek

Nemrég érkezett hozzám kipróbálásra három illatos treaclemoon termék (egy testápoló és két kézkrém), ezeket fogom nektek bemutatni a mai bejegyzésben.

| Kiszerelések: Testápoló: 250 ml | Kézkrémek: 75 ml

Ha a treaclemoon márkára gondolok, akaratlanul is az illatkavalkád jut eszembe, és annak széles választéka. A csomagomban kész illatorgia lapult, hiszen egy sheavajas testvaj (True Shea Love) és két kézkrém érkezett (The raspberry kiss, Marshmallow Heaven)

kézkrémek

| Kézkrémek
Mindkét kézkrém csomagolása praktikus, hiszen kicsik és táskabarátok: magunkkal hurcolhatjuk őket napközben, vagy akár utazáshoz is: a pattinthatós kupak jól bírja a strapát, így a termék sem folyik ki belőle egykönnyen. Mindkét kézkrém a maga illatának megfelelő színben pompázik: a málnás sötétrózsaszín, míg a pillecukros világosrózsaszín. Az állaguk könnyed, géles: mind a kettő gyorsan beszívódik használat után. Az őszi időszakban szinten tartáshoz tökéletesen lesznek, finom puha lesz a kezem mindkettőtől. :) A The raspberry kissnek fanyar, lédús málnaillata van, a Marshallow  Moment pedig számomra inkább vaníliás süti, mintsem pillecukor.

shevajas testápoló

| A testápoló
A csomagolás szerint ez a sheavajas testápoló a nagyon száraz bőrűek jó barátja lesz, és valóban: sűrű, vajas állaga van (ugyanakkor kézmelegre könnyen olvad, és jól kenhető), szolíd, shevajas illattal megspékelve. Hamar beszívódik, és puha bőrt hagy maga után - az őszi-téli időszakra tényleg tökéletes választás ez a testesebb krém.

A három termék közül nekem a málnás kézkrém és a sheás testápoló vált kedvencemmé, bátran ajánlom őket, ha szeretnétek meglepni magatokat valami finomsággal, vagy egy jó, testes testápolót kerestek a beköszöntő hidegebb időszakra.

Próbáltátok már a treaclemoon termékeket? Melyik lett a kedvencetek?