Üzemeltető: Blogger.

#68 Illatgardrób | Avon Imari Elixir kölni

image
Az Imari Elixir ugyan nem most jelent meg, de most van az őszi-téli szezon amikor ez az illat ki tudja bontakoztatni az igazi arcát, úgyhogy most mutatom meg Nektek.

Illatkategória, Illatjegyek: virágos-gyümölcsös; | Fejjegy: szeder, zöldalma, mandarin | Szívjegy: rózsa, jázmin, ylang-ylang | Alapjegy: vanília, ámbra, pacsuli

Beszerezhetőség: Avon online, tanácsadónők
Kiszerelés: 50 ml
Ár:  3.799 Ft


Nagyon szeretem a szedres parfümöket (főleg, ha vanília is van bennük) mert adnak az illatnak egy nem túlzóan édes, gyümölcsösen meleg felhangot - az Imari Elixir esetében is ez történt. Kezdésként a gyümölcsös jegyek indítanak, talán a zöldalma savanykássága marad egy kicsit a háttérben, majd ehhez csatlakoznak a virágok később: sajnos a rózsa elég erőteljesen érezhető benne (egyik parfümben sem kedvelem a rózsát, mint illatjegyet), a jázmin pedig ad egy enyhe, misztikus-egzotikus felhangot.  A leszáradásnál a vanília, ámbra és a pacsuli megadja azt a finom simulékonyságot, ami kell ahhoz, hogy az illatból egy finom meleg, bújós kavalkád bontakozzon ki, és teljesen ősz-tél kompatibilis legyen - általában ezek az illatok azok, amiket ha a testünk pulzáló pontjaira (csukló, nyak, könyökhajlat) fújunk, finoman egybeolvadnak a bőrünkkel, és szinte felpezsdítenek.


A pacsuli és a rózsa miatt lehet sokan nem fogják kedvelni, azonban aki egy mindennapra-alkalomra való illatot keres ami melegítheti a hűvös, esős, őszi időben, annak bátran ajánlom az Imari Elixirt - érdemes azonban belőle kevesebbet fújni, hiszen a pacsuli és a fűszeres jegyek miatt a hatósugara igencsak nagy.
Próbáltátok már az Imari Elixirt?


Mea