Üzemeltető: Blogger.

Környezetbarát újdonság: Yves Rocher tusfürdökoncentrátumok


Az Yves Rocher júniusban piacra dobta a legújabb újdonságát, ami igazi innovációnak számít a tusfürdők között: egy tusfürdő koncentrátumról van szó ugyanis. Hogy ez mit takar?

Yves Rocher 
A 100 ml-es tusfürdő flakonja 4x kisebb lett, azonban a varázslata abban rejlik, hogy pontosan ugyanannyi zuhanyzásra elegendő, mint 400 ml-es társa: egy csepp elég belőle egy teljes zuhanyzáshoz.

| Megjelenés: 2017 június
| Kiszerelés: 100 ml
| Illatok: olivaolaj-keserűnarancs, mangó-koriander, bourbon vanília
| Ár: 1.390 Ft

bourbon vanília tusfürdő 
Megvallom őszintén, kissé meglepődötten és szkeptikusan álltam neki azon állításnak, hogy a tusfürdők egy cseppje is elegendő egy teljes zuhanyzáshoz, hiszen én ennél jócskán többet szoktam a fürdőpamacsomra rakni, ám legyen - gondoltam -, kihívás elfogadva!

oliva keserűnarancs tusfürdő

A három illat egyike sem ismeretlen, mindegyik megtalálható már a márka kínálatában: én ebből eddig a mangósat és a vaníliásat próbáltam, így csak az oliva-keserűnarancs volt ismeretlen terep. Ettől is féltem a legjobban, azonban mint kiderült, messze ez lett a kedvenc: már-már maszkulinba hajló, ugyanakkor nagyon zöld és nagyon friss illata van (a keserűnarancs szerencsére megbújik a háttérben), meleg nyári napokon kifejezetten jól esik használni. A bourbon vanília a megszokott édes, meleg illatával varázsolja el orrunkat, ez az illat inkább ősszel-télen állja meg jól a helyét.  A mangó-koriander illata szó szerint felpezsdít: ízig-vérig nyári, egy csepp korianderrel megbolondított gyümölcsös, energetikus illat.

mangó koriander

A tusfürdők állaga nagyon sűrű, zselészerű, ám mégis folyós. Az adagoló lyukacska nagyon pici, így egy nyomással tényleg egy kevéske tusfürdő jut csak ki a flakonból (azonban érdemes vigyázni, mert ha jobban megnyomjuk, hajlamos spriccelni), ez azonban egy kis víz hatására úgy felhabzik, mintha legalább háromszor annyit raktam volna belőle a pamacsomra, és nemhogy egy, nekem kétszeri zuhanyzásra is elég lenne ez az adag. Jelentem: a mágia működik. A tusfürdő illatát lemosás után is érezni, a bőrt pedig egyáltalán nem szárítja.

A kis flakon nem mellesleg praktikus utazáshoz is, hiszen könnyű, és kis helyet foglal. A kis tubusnak köszönhetően a csomagoláshoz felhasznált műanyag mennyisége 50%-al csökken, maga a flakon pedig 25%-ig újrahasznosított műanyagból készült.

Hogy tetszik nektek az új, innovatív tusfürdőkoncentrátum?