Üzemeltető: Blogger.

Új kezdetekLegalább annyira jól esett megnyitni a blog felületét, hogy ezt lepötyögjem nektek, mint egy forró nyári napon meginni egy pohár jeges limonádét.
mitörtént
Úgy éreztem, hogy kell egy kis szünet távol a blogtól, mert egész egyszerűen annyira besűrűsödött az életem, hogy nem bírtam tartani a tempót. Kellett egy kis szünet az átgondolásnak, a megújulásra vágyásnak és a tervezésnek.

mitörténtvelem
Pörgött az életem, hiszen többek között...
- megírtam egy szakdolgozatot
- dolgoztam
- örökbefogadtam egy négylábú prüntyögő szőrgombóc cicát lakótársnak
- államvizsgáztam
- randiztam és pofára estem
- levágattam és befestettem a hajam (életemben először)
- elkezdtem gyökeresen átalakítani az életem

Egyszóval volt itt minden, de erről nemsokára bővebben is írok.

hogyantovább
Az új kezdeteket illik egy alapos megújulással kezdeni, így én is ezt tettem: kicseréltem a blog sablonját, így végre sokkal szabadabban alakíthatom mondjuk a betűtípust, szélességet, és hasonlókat. A logó is lecserélődött - semmi új, a tőlem megszokott színvilág, visszafogottság, csak egy kicsit másképp.

miváltozikablogon
A kézenfekvő válasz az lenne, hogy semmi, azonban úgy döntöttem, hogy mivel a való életben is másfelé terelődtek az érdeklődési köreim, így a blog fókuszát is kitágítom - a terveim szerint megmaradnak a beauty témájú bejegyzések, a parfümtesztek, és minden ami eddig is a blog alapját képezte -, ezt azonban kiegészíteném sokkal, de sokkal több, személyes és színesebb témájú bejegyzéssel. Rájöttem, hogy lenne bőven mondanivalóm, nem is kevés, és alkalomadtán ezeket annyira jó lenne kiadni magamból, megkérdezni a ti véleményeteket is, egyszóval közösséget formálni, és véleményt cserélni veletek.

A témák változásával egyetemben átalakítom a felső menüsort is, bár már most látom, hogy ez egy hosszadalmas és nyögvenyelős folyamat lesz, de a végén hűbben tükrözi majd a megújult blogot. Természetesen ha van bármi amiről szívesen olvasnátok, ki vele!


Nem mellesleg, hogy tetszik nektek az új sablon, átlátható, letisztult, olvasható? Vagy változtatnátok valamit?

Örülök, hogy újra ismerősként üdvözölhetem a blogfelületet, minden érzelgősség nélkül: 
hiányoztatok! :)
Mea