Üzemeltető: Blogger.

Nyár egy tubusban: Inecto Infusion termékek

Inecto Infusion
Az államvizsgára való tanulásom közepette egy csomagom érkezett az Inecto-tól, amiben ezek a hihetetlenül vidám, összetéve színátmenetet alkotó termékek érkeztek, amiket egyszerűen muszáj volt azonnal megszaglásznom.

| Hol kaphatóak? A Rossmannokban
| Limitáltak? Igen, a készlet erejéig
| Árak: tusfürdő 599 Ft, testápoló 999 Ft / db
| A termékek kiszerelése: 250 ml

A termékcsaládnak kétféle illata van: a lime-mint coconut, és a tropical coconut. A csomagolás annyira találó és annyira színes, hogy a termék szinte leugrik a polcról a kosarunkba. A lime-mint illata enyhén savanykás lime megspékelve egy csipetnyi hűsítő mentával; míg a tropical instant nyár a tubusban: kókuszos, ananászos, nyálcsorgatóan gyümölcsös és annyira nyári hangulatot áraszt, hogy legszívesebben parfüm formában is hordanám. Számomra ez lett a kedvenc a két illat közül.

Tropical

Használat közben:
A tusfürdők közepesen híg állagúak, átlátszó gyöngyházszínnel. Kevés elég belőlük, szuperül felhabzanak és istenien intenzív illatot árasztanak fürdés közben, egyáltalán nem szárítanak.

A testápolók a nyárhoz igazodva könnyed állagúak, közepesen intenzív illattal: itt az egyetlen negatívum az, hogyha egyszerre sokat viszünk fel belőlük, csíkoznak és nagyon nehéz elkenni őket, így érdemes vékony rétegben dolgozni velük. Az illatuk egy kb fél óráig marad meg, közepesen intenzíven.

Lime-mint

Ajánlom-e a termékeket?
IGEN! Ha valami igazán nyár illatúra vágytok, akkor a Tropical termékcsalád a legjobb választás, ha valami fanyar hűsítésre, akkor a Lime&Mint. Ráadásul a termékek (számomra) pénztárcabarátnak minősülnek.

És a legfontosabb.... FOTÓZZ ÉS NYERJ!

Ha készítesz az állatkáddal és egy Inecto termékkel egy fotót, amit feltöltesz az Inecto oldalára, azzal a Rex állatotthont támogatod (minden 10. feltöltés után 5.000 Ft támogatást kapnak), illetve minden 5. kép nyer, valamint megnyerheted a fődíjat, egy 2 fő + háziállat részére szóló 3 napos wellness hétvégét.


A képen az alany nővérem cicája, Baggio, alias Nyuszi :)