Üzemeltető: Blogger.

Hajcihő | Schwarzkopf Oil Miracle samponVékonyszálú és zsírosodásra hajlamos hajam van, így időről-időre elfog a vágy, hogy megtaláljam A tökéletes sampont amivel a hajam több napig bírja mint kettő, és nem lapul le úgy a második napra, mintha egy lelkes boci nyalogatta volna meg a fejem tetejét - az újabb próbálkozásom áldozata ez a Schwarzkopf Oil Miracle sampon.


A sampon a Bonacure termékcsalád tagja, és a nevéből adódóan argánolajat tartalmaz. Géles állaga van, az illata édeskés. A hajamon többször el kell oszlatnom ahhoz, hogy rendesen felhabozzon és tisztítson (nem érzem puhának és tisztának a nedves tincseimet), használat után azonban puha hajat kapok, jó tartással (a frufrum nem áll a négy égtáj felé, és másnap is megtartja a hajam a vasalt formáját). Könnyű kimosni és eltávolítani a hajból, viszont sajnos a mosás utáni másnapon már zsírosodnak és lapulnak a tincseim a hajam tövénél, harmadnapra pedig a vége is kezd zsírosodni, így ott tartok ahol a part szakad: van egy jó samponom ami szuperül táplálja a hajamat és tartást ad neki, azonban a hajam kinézetének a vállalhatósága összesen egy, maximum két nap, amivel valljuk be, nem sokra megyünk.

Megpróbálkozom még huzamosabb ideig használni a sampont, hátha hozzászokik a hajam és megbarátkoznak, ha ez esetleg sikerül, be fogok számolni róla.

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
A Notino webshopban a 200 ml 1.650 Ft.