Üzemeltető: Blogger.

Bioderma Hydrabio micellás víz és arcradír

Bioderma Hydrabio


Még Karácsony előtt lepett meg a márka ezzel a két termékkel aminek nagyon örültem, mert pont az én bőrtípusomnak megfelelőek, így arra gondoltam beszámolnék róluk, hogy milyenek. :)

Nem szeretnék elfogultnak tűnni, de le kell szögezzem, hogy nagyon szeretem a Bioderma termékeket - a habzó arclemosójuk kivételével eddig minden telitalálat volt, amit kipróbáltam, a bőröm nagyon szerette őket. Jól jöttek ezek a termékek, mert az arcbőröm épp lázadó korszakát éli és mostanában annyira száraz, hogy mindegyik alapozóm/CC krémem megül rajta - még az is, ami eddig nem. Ezen rendszeres és sok vízivással, illetve gazdagabb állagú termékekkel próbálok segíteni.

Micellás víz

A micellás vizet szerintem senkinek sem kell bemutatnom, a márka az alfája és az omegája ezeknek a vizeknek; ez a darab épp érzékeny és vízhiányos bőrre való. Parabénmentes, hipoallergén, egy minimális tisztaságillattal (ezen mondjuk meglepődtem, mert általában a micellás vizeknek nem szokott illatuk lenni). Gyengéden és könnyedén lehozza a sminket, és a több réteg spirált is (bár a Mac spirálom annyira ragaszkodós, hogy több vattát el kell használnom hozzá, hogy maradéktalanul eltávolítsam),  a szemembe kerülve sem csíp vagy irritál,  puha bőrérzetet hagy maga után. 250 ml az általam próbált kiszerelés.


A bőrradírra nagyon kíváncsi voltam, ami szintén érzékeny és dehidratált bőrre való; krémes állagú, minimális illattal. Finom, apró szemcsék vannak benne, amik nem karcolják vagy karistolják a bőrt - ugyan a lemosásuknál nagyon alaposnak kell lenni, de ha sikerül maradéktalanul eltávolítani, akkor a bőröm szó szerint felüdül tőle: tiszta és friss bőrérzetet kapok. 75 ml a tubus űrtartalma.

További Bioderma termékteszteket a blogon >>ITT<< találsz.

ÁR, BESZEREZHETŐSÉG:
Patikát, Dermaonline, vagy Notino webáruház, a Derma Online-on a micellás víz 4.055 Ft-ba kerül, míg a bőrradír akciósan 3.156 Ft.