Üzemeltető: Blogger.

#61 Illatgardrób: Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir

Ismét elérkeztünk egy kerek számhoz az Illatgardróbban, ami pontosan azt jelenti, hogy kereken ez a 60. parfüm a blogon - szép szám. :) 
Nagyon praktikusnak tartom a kisebb kiszerelésű parfümöket vagy parfüm csomagokat, hiszen így egyszerre több illatot próbálhatunk ki sokkal jutányosabb áron - és az sem hátrány, hogy nem kell megvennünk a nagy kiszerelést. Versace illatokkal még nem volt szerencsém "találkozni", azonban így most helyből hárommal is megismerkedhetek és megismertethetlek Titeket is, legelsőként a Crystal Noirt venném górcső alá.

Versace

Illatkategória, Illatjegyek: orientális-virágos; Fejjegy: gyömbér, kardamom, bors | Szívjegy: narancsvirág,  bazsarózsa, gardénia, kókusz | Alapjegy: szantálfa, pézsma, ámbra


Megjelenés éve: 2004

miniparfüm

A klasszikusnak és kultikusnak számító parfüm üvege (nem tudom átjön-e a képeken mennyire mini az 5 ml-es üvegcse, nagyon aranyos) és neve alapján az első benyomásom az volt, hogy egy kicsit nőiesebb, szexibb és esti illattal lesz dolgunk, nézzük beigazolódott-e ezen sejtésem:

Elsőre egy jól arcul csapós alkoholos a kezdés, azonban ez gyorsan elillan, és legelső benyomásként az marad bennem, hogy ez az illat mennyire meleg és bújós! A kókuszt (ami az én bőrömön tisztán kivehető) lágyan öleli körbe a fűszeres jegyek pikánssága, a háttérben pedig lágyan kiérezni a virágokat, ugyanakkor gyakorlatilag az illat melegsége végig megmarad, a "csípős" fűszeres akkordok dominálnak a kókusszal. Nem gondoltam volna, hogy ez a kombináció ennyire jól megfér egymással.


Az eredmény egy egzotikus, érzéki, bőrközeli hatású, nőies, szexi kompozíció - bátran ajánlom azoknak akik még nem próbáltak illatot a divatháztól, ugyanakkor valami klasszikussal kezdenék az ismerkedést, ami izgalmas nőies, buja és nem sziruposan kókuszos. Bátran ajánlom esti illatnak, randira, elegáns alkalmakra, vagy akár hétköznapra, sokoldalú és elegáns darab.

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
A parfümszettet vagy külön a parfümöt a Notino-rol szerezhetitek be, a három 5 ml-es illat együtt 5.890 Ft.