Üzemeltető: Blogger.

#60 Illatgardrób: One Direction That Moment

one direction

Eljött az a pillanat a blogon, amikor a Pink Sugar után egy újabb kétes rózsaszín parfümöt vettem a mancsomba, ezúttal a tinilányoknak célzott One Direction parfüm került célkeresztbe. Lássuk, lássuk!
Megjelenés éve: 2013

Illatkategória, Illatjegyek: gyümölcsös-virágos;  Fejjegy: pink grapefruit, zöldalma | Szívjegy: jázmin, ibolya | Alapjegy: pézsma, fás jegyek

that moment parfüm

Tekintsünk el attól, hogy mennyire (nem) szeretem a One Directiont és hogy mennyire nem én vagyok a célközönségük és nézzük csak magát a kreációt. Az üveg alakja gyémántra hajaz, rózsaszín (milyen más lenne természetesen), és egy gyémántos koronára hasonlító kupakkal lett megbolondítva, ami egyébként jó nehéz. Kicsit giccses, kicsit túl cuki, de a célközönség a fiatal korosztály, így abszolút belefér ennyi.

A parfüm már az indításnál is nagyon harsány, gyümölcsös-virágos, nagy hatósugárral: érezni benne a zöldalma friss lédús gyümölcsösségét, a grapefruit fanyarságát valamint a jázmin és az ibolya tiszta virágillatát - később a pézsma és a fás jegyek épp csak egy csipetnyi pikánsságot kölcsönöznek az illatnak, egyértelműen a gyümölcsös-virágos akkordok dominálnak inkább.

3

Üdítő és friss a kreáció, egyáltalán nem cukorkás vagy szirupos -  a saját bőrömön egyébként nem tetszik, viszont tavaszra (és nyárra is) bátran ajánlanám bárkinek aki egy nagyobb hatósugarú, friss, tiszta virágos-gyümölcsös illatot keres, ami nem túl édes, mégis kellemesen, szinte harapnivalóan friss (és persze nem bánja, hogy One Direction név alatt fut)

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
A Parfum.hu webáruházban a legkisebb 30 ml-es kiszerelés jelenleg akciósan 4.570 Ft.