Üzemeltető: Blogger.

Nem minden rózsaszín, ami fénylik? Makeup Revolution Iconic 3


Szerettem volna egy olyan palettát, amiben helyet kap többfajta rózsaszín árnyalat is - ott van ugyan a Maybelline Blushed Nudes palettám, azonban azt valahogy mégis kevésnek éreztem, így döntöttem a Makeup Revolution Iconic 3 mellett.

Azt már mindenki kívülről fújja, hogy ez a paletta a Naked 3 hasonmása, azonban nem ez a cél vezérelt amikor megvettem, és az eredeti sincs meg, így összehasonlítási alapom sincsen, szimplán csak a paletta színeibe szerettem bele, így tekintsünk el a tesztnél ettől a ténytől.

Makeup Revolution

A paletta egyszerű műanyagból van, benne 12 színnel. (14 g) A legelső ami feltűnt, az az volt, hogy a festékeknek bizony olyan tipikusan "kínai smink" szaga van - tudjátok, mint azoknak a sminkeknek amiket az egy eurós/százforintos boltokban lehet kapni. Nem túl biztató, de ítéljünk inkább a belbecs alapján, gondoltam.


A színek között van matt és fényes egyaránt, rózsaszín, barnás, rosegold, és burgundiba hajló is: mindegyik árnyalat nagyon szép a maga nevében és tökéletes ahhoz, hogy hétköznapi, bájos vagy esti sminket készítsünk velük. Az állaguk kellemesen bársonyos, inkább a matt színek azok amik potyognak. Ahogy az lenni szokott, a fényes világosabb színek alap nélkül gyengébben pigmentáltak, a mattok gész jól muzsikálnak, ám ez sajnos ez igaz élesben, szemhéjalappal történő használat során is, ha ecsettel visszük fel a színeket. Ami miatt viszont nálam elvérzett a paletta, az az, hogy a fényes színek egyszerűen furán darabosak a szemhéjamon - ujjal sokkal szebben fel lehet őket vinni, mint bármelyik ecsettel (úgy pigmentáltabbak is), de egész egyszerűen olyan darabosak, hogy kedvem van azonnal le is törölni őket, ahogy felviszem, mert nem is lehet szépen elsatírozni. Gyakorlatilag itt meg is ette a fene az egészet, hiszen azokért a gyönyörű, fényes rózsaszín árnyalatokért szerettem bele eredetileg. A festékek egyébként nem irritálták sem a szememet, sem a kontaktlencsémet.

Naked 3

Míg a highlighterüket őszintén és töretlenül imádom (Vivid Baked Lights), ez a paletta annyira nem jött be, és akaratlanul is az olcsó húsnak híg a leve elv látszik érvényesülni nálam. Ha nem lenne ez a fura darabosság és a gagyi, kínai sminkekre hajazó szag, nagyon tudnám szeretni a színeket, de így nálam ez nem - mindenesetre nem írom le még a márkát szemhéjfesték-ügyileg, egy-két palettát biztosan kipróbálok tőlük még, csak hogy ne legyen elhamarkodott véleményem.

Ti próbáltatok már tőlök palettákat? Milyenek voltak?

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
Notino webáruház, 2.390 Ft-ért, vagy Pink Panda, esetleg Makeup Plaza, vagy néhány Auchan áruház.