Üzemeltető: Blogger.

Max Factor the Rule Breakers kollekció

Max Factor the rule breakers

Nemrég jelent meg a polcokon a Max Factor Rule Breakers kollekciója, ami olyan termékekből áll, melyekkel nem kell "kompromisszumot kötnünk", és őszintén, hiányoztak már a márka kínálatából ezek az alapdarabok.

Négy terméket fed le a kollekció: találunk egy színtelen ajakceruzát és primert (Color Elixir Universal Lip Liner), egy színtelen szemöldökformázót (Natural Brow Styler Sculpting Gel), egy új szempillaspirált (2000 Calorie Curl Addict), valamint egy matt ajakrúzst is, különféle árnyalatokban (Colour Elixir Velvet Matte, árnyalat: Rose)

Minden adott tehát ahhoz, ami egy tartós sminkhez kell (kis túlzással), és ugyan lehet unalmasnak tűnnek ezek a termékek elsőre, ám én őszintén örültem nekik.


A színtelen ajakceruza legnagyobb előnye, hogy bármilyen rúzs alá használható (így nem kell tartani belőle többfélét, ha nem akarunk ezzel szöszölni) és ugyan nemrégiben olvastam ellene olyan érvet, hogy "de hát nem látod hová viszed fel", szerintem ez egyáltalán nem így van. Ugyan nem látod, de ha rendesen végigmész vele az ajkaid vonalán ahogy egy színes kontúrceruzával tennéd, ugyanúgy ott lesz, és ugyanúgy nem engedi kifolyni az ajakrúzst a redők közül. Kellemesen puha, krémes állaga van, felkenve mattá teszi az ajkakat és egyenletessé.


Nekem a színtelen szemöldökformázók nagy kedvenceim (pedig tényleg nem egy izgalmas darabok, valljuk be), mégis nehezen találni olyat, ami tényleg fixál és helyén tartja a szálakat - na, ez a termék szerencsére pontosan ilyen. Pirospont, hogy átlátszó, így látni mennyi fogyott belőle, egyetlen hátránya talán csak annyi, hogy a keféje kicsit bumszlinak tűnhet.A szempillaspirál (ami a 2000 Calorie új tesója) keféje természetes, kissé ívelt. Általában szeretem a márka spiráljait, de ez a darab valahogy nem lett a kedvencem. Ugyan szépen göndörít és ível, de egy rétegben nem igazán feltűnő az eredmény, és olyan ritkás pilláim lesznek tőle. Két rétegben már drámaibb a hatás, de valahogy számomra úgy sem az igazi a dolog - ráadásul eleinte híg a festék nagyon, várni kell, hogy egy kicsit sűrűsödjön. (hamarosan hozok képet élesben)Addig örültem, hogy "juhéé, matt rúzs" amíg meg nem láttam, hogy Velvet matte, ami egyenlő azzal, hogy nem teljesen matt és nem teljesen tartós. A rúzs maga vaníliaillatú, nagyon szépen pigmentált, tavaszi üde rózsaszín árnyalat egy minimális fénnyel. Aláhidratálás nélkül szárít, mint minden matt rúzs, a színe nagyon szép, ám a tartóssága 1-2 ivást bír maximum.IMG_0546

A termékeket megtaláljátok a drogériák polcain, vagy a Notino webáruházban.

ÁRLISTA:
2000 Calorie Curl Addict Szempillaspirál : 2999 Ft
Szemöldökfixáló Zselé: 2899 Ft
Colour Elixir Velvet Matte Ajakrúzs: 3499 Ft
Colour Elixir Univerzális Ajakceruza: 2899 Ft