Üzemeltető: Blogger.

#58 Illatgardrób - Police Forbidden

IMG_0240

A Police márka híres arról, hogy a parfümös üvegei elég formabontó kinézetűek - én ezúttal a belbecsre is kíváncsi voltam. Lássuk hát, milyen a Forbidden!

Illatkategória, Illatjegyek: orientális-vaníliás; Fejjegy: mandula, mandulavirág, citrom | Szívjegy: karamell, jázmin | Alapjegy: vanília, szantálfa

Megjelenés éve: 2016

IMG_0239

A fehér üveg az aranyszínű folyadékkal egy bilincsre hajaz, a színvilág nagyon passzol magához a parfümhöz.

Az előzetes elvárásaim valami olyasmik voltak, hogy egy finom, lágy, vaníliás illatot kapjak, de sajnos a parfüm szó szerint arcon csapott: a mandula az indításban nagyon harsány, édes, és cseppet sem visszafogott. Ezen később az előkerülő karamell és vanília sem segített (a jázmin és a citrom az én orrom szerint teljesen elveszik az illatban). A végeredmény egy nagyon harsány, fejfájdító és sziruposan édes vanília olyan beütéssel, mintha egy Star Nature sorozat tagja lenne a parfüm. A név alapján valami rejtelmes, picit füstös, picit karakteres vaníliás kompozíciót vártam, azonban úgy tűnik, ezt még egyetlen vaníliás parfümben sem sikerült meglelnem. Nagyon szeretem az édes illatokat szó se róla, de a Forbidden egyszerűen....sok. Nagyon szintetikus, arcul csapós, mű, vaníliás illatosító-illat, aminek ráadásul az aurája is nagyon harsány, így Pink Sugar effektus lép fel, ha sokat fújunk belőle - előnyére (vagy hátrányára? khm) szóljon viszont, hogy brutálisan tartós, majdnem hogy levakarhatatlan.

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
Drogériák-parfümériák, és a Notino webshop, ahol a 30 ml-es 4.890 Ft.