Üzemeltető: Blogger.

Avon újdonságok csokra - december

1

Egy kicsit el vagyok maradva ezzel a bejegyzéssel, de most bepótolom és megmutatok nektek néhány (szám szerint három) Avon újdonságot. Lássuk is!

Mindhárom termék a decemberi katalógusban jelent meg, így gondoltam a hagyományoktól eltérően egyben is mutatom meg őket.

Senses sós-karamellás és mandulás tusfürdő
Általában nem kedvelem túlzottan a karamellás dolgokat kozmetikumokban (hamar ráunok az illatukra és émelyítőek), azonban ez a tusfürdő birizgálta a fantáziámat, így tettem vele egy próbát. A csomagolását nem kedvelem, körömbántóan nehéz kinyitni, ezen a téren nem bánnék egy kicsi változtatást. A tusfürdő illata nagyon tömény sós karamella, a színe barna, az állaga pedig sűrűbb a megszokottnál és krémes. Zuhanyzáskor szerencsére nem annyira tömény az illat, bár nem sokáig marad meg fürdés után. Jól habzik és nem szárítja a bőrt.

2

Krémes szemhéjfesték - Bronzed Gold
Amióta kiszáradt a Maybelline On and bronze, azóta keresem az utánpótlást a személyében, így nagyon kíváncsi voltam, hogy az Avon darabja mit tud. Kompakt kis tégelyben érkezik, a belenyúlással semmi gond nincs, a festék állaga krémes - azonban jó párszor körbe kell maszatolni az ujjunkkal ha azt szeretnénk, hogy tapadjon is valami rá. 4-5 mártással is gyengébben pigmentált, valamint nehezebben satírozható, és satírozásnál egyre csak halványul. A tartóssága a Milani alapjával rendben van, azonban a pigmentáltság és a fakulás sajnos nem győzött meg, így nem is lett a kedvencem ez a termék.

3

4

Magix HD áttetsző púder (9 g)
Nem is tudom mióta nincs már színezett púderem (na jó, egy régi Catrice akad még a táskámban egy gyors mentésre, de azon kívül semmi), sokkal jobban preferálom őket, mint a rendes verziókat. A púder a már megszokott szórós tégelyben érkezik: ami mindenképpen pozitívum, hogy van egy elforgatható kis adagolója. Könnyed, finom textúrája van, a bőrre felvíve kellemes érzés: nem lesz tőle "lisztes" hatású az arcunk, finoman belesimul a bőrbe, és matt bőrképet hagy maga után. Ami meglepő volt, hogyha lepúdereztem vele az arcom, majd kifújtam az orrom, a zsepin nem látszott a púder nyoma. A tartóssága átlagosan, 3-4 órát biztosan fixen ott van az arcon.

Ha kedvencet kéne választanom a termékek közül, biztos, hogy a púder lenne az: ezt bátran ajánlom minden világos vagy olyan bőrű sorstársnak, aki nehezen talál magának megfelelő színű púdert. Pénztárcabarát, egy életre elegendő darab.

Az Avon termékeket beszerezhetitek az Avon online katalógusából: most a tusfürdő akciósan 499 Ft , a Mega Effects krémes szemhéjfesték pedig 1.299 Ft, szintén akciósan, a púder pedig 3.199 Ft.