Kipróbáltam | Missha Layer Blurring Long lasting primer

15:28:00

Missha Layer Blurring primer

Ha primerről van szó, vannak jól bevált kedvenceim (Flormar, Paese, Maybelline), ugyanakkor szeretek kísérletezgetni is új darabokkal. Így került hozzám ez a tartósító primer a Misshától.

A Layer Blurring termékcsaládban négy darab primer található, amik élénkítésre, egységesítésre, tartósításra és a pórusok eltakarására hivatottak - ebből én a long-lasting verziót választottam. A csomagolás fehér-fekete, semmi extra flanc, vagy csicsa. A tubus maga 20 ml terméket rejtő, kinyomós verzió.

primer

A primer színe fehér, az állaga pedig gazdag, illata nagyon minimális van csak (sajnos erről kép nem készült). Könnyedén eloszlatható az arcon, nem csíkoz, nem hagy ragacsos nyomot, valamint ha száraz  a bőrünk, segít abban, hogy némi plusz hidratáltságot varázsoljunk rá. Az alapozó és a BB//CC krém is nagyon szépen terül rajta, sajnos viszont amire hivatott, azt nálam nem igazán tartja. A Revlon Color Stay alapozója pl könnyedén elbánik vele, és egyáltalán nem tartósabb mint egyébként, így végül nálam gyakorlatilag egy hidratáló primer szerepét tölti be - arra viszont tökéletes.

Ti próbáltátok már a Missha primereit?

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
A Notino webáruházban 2.920 Ft-ért.

Ez is érdekelhet még:

0 megjegyzés