Üzemeltető: Blogger.

Kipróbáltam | Missha Layer Blurring Long lasting primer

Missha Layer Blurring primer

Ha primerről van szó, vannak jól bevált kedvenceim (Flormar, Paese, Maybelline), ugyanakkor szeretek kísérletezgetni is új darabokkal. Így került hozzám ez a tartósító primer a Misshától.

A Layer Blurring termékcsaládban négy darab primer található, amik élénkítésre, egységesítésre, tartósításra és a pórusok eltakarására hivatottak - ebből én a long-lasting verziót választottam. A csomagolás fehér-fekete, semmi extra flanc, vagy csicsa. A tubus maga 20 ml terméket rejtő, kinyomós verzió.

primer

A primer színe fehér, az állaga pedig gazdag, illata nagyon minimális van csak (sajnos erről kép nem készült). Könnyedén eloszlatható az arcon, nem csíkoz, nem hagy ragacsos nyomot, valamint ha száraz  a bőrünk, segít abban, hogy némi plusz hidratáltságot varázsoljunk rá. Az alapozó és a BB//CC krém is nagyon szépen terül rajta, sajnos viszont amire hivatott, azt nálam nem igazán tartja. A Revlon Color Stay alapozója pl könnyedén elbánik vele, és egyáltalán nem tartósabb mint egyébként, így végül nálam gyakorlatilag egy hidratáló primer szerepét tölti be - arra viszont tökéletes.

Ti próbáltátok már a Missha primereit?

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
A Notino webáruházban 2.920 Ft-ért.