Üzemeltető: Blogger.

Fürdőszobai relax | T by Tetesept fürdőtermékek

1

Egy külön fiókom van a szekrényemben, ami csak habfürdőkkel, fürdősókkal és fürdőgolyókkal van tele, amiket elővehetek egy stresszes nap után (lételemem ugyanis a kikapcsolódás egy fürró fürdővel, de ezt talán már tudjátok) Ebbe az illusztris társaságba érkezett december tájékán ezt a két újdonság a Tetesepttől. Az egyik a gránátalmás habfürdő, a másik pedig a vaníliás-barackos fürdősó, és mi tagadás, ezek az illatkombinációk nagyon kíváncsivá tettek.

A termékek csomagolásáról általában nem szoktam szót ejteni, de most mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy nagyon fiatalosra, színesre és szemet vonzóra sikeredtek.

gránátalmás habfürdő

A gránátalmás habfürdő 420 ml (ez egy életre elég gyakorlatilag, vagyis a leírás szerint 9 fürdőre), és a csomagoláshoz híven piros színű. Nagyon finom gyümölcsös illata van, és kellemes habot képez, az illatát pedig nagyon erősen érezni fürdés közben is és utána is. Kitűnő, ha egy kis gyümölcsös édességgel szeretnétek zárni a hetet és lazítani egyet a kádban. Nem szárítja a bőrt sem.

vaníliás-barackos fürdősó

A fürdősó a nevéhez hűen vaníliás-barackos illatú (imádom ezt az illatpárosítást, mondtam már?), ám nem olyan erőteljes és intenzív, mint a habfürdő. Kissé megszínezi a vizet, így érdemes kitakarítani a kádat a használata után. Ő sem szárítja a bőrt, sőt, kiszállás után puha bőrérzetet hagy - vele is kellemes élmény a fürdés, bár hiába a kedvenc illat - ha választanom kellene, azt mondanám, hogy inkább a habfürdő rabolta el a szívemet a gyümölcsös illatkompozíciójával.

TOVÁBBI TETESEPT TERMÉKTESZTEKET A BLOGON >> ITT<< TALÁLTOK.

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
A termékeket megtaláljátok a Rossmann drogériákban, illetve a Takemeshop webáruházában is, és az áruk is pénztárcabart: a fürdősó 449 Ft, míg a habfürdő 1.399 Ft, egy-egy másik illatvariációban érhetőek még el egyébként.