Üzemeltető: Blogger.

#57 Illatgardrób | Juicy Couture Viva la Juicy La Fleur (EDT)

Juicy Couture

Itt a hétvége, ami azt jelenti, hogy nyugiban, a chai tea lattém mellől tudok nektek pötyögni egy bejegyzést. Nemsokára Avon újdonságokról írok, ma pedig egy Juicy Couture parfüm kerül terítékre, a Viva la Juicy La Fleur.

A La Fleur a Viva la Juicy flankere, és mivel megvan az eredeti illat is, így nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyire különbözik a nagytesótól. Ez egyébként 2012-ben, míg az eredeti Viva la Juicy 2008-ban jelent meg. Az üveg a megszokott Juicy Couture: nyomott arany felirattal, gyémántra hajazó kupakkal

Viva la Juicy

Illatkategória, Illatjegyek: gyümölcsös-virágos gourmand; Fejjegy:mandarin, bogyósgyümölcsök, vízililiom | Szívjegy: lonc, gardénia, jázmin | Alapjegy: vanília, karamell, szantálfa

A két illat illatjegyei gyakorlatilag annyiban térnek el, hogy az anyaillatban nincs vízililom a fejjegyek között, a szívjegy teljesen megegyezik, a La Fleur alapjegyeiben pedig kevesebb a gourmet, édes összetevő és az ámbra (az anyaillatban van még praliné) - látjuk tehát, hogy nagyon árnyalatnyi különbség van a két darab között, és a La Fleur gyakorlatilag semennyiben sem "virágosabb", mint az anyaillat.

IMG_0234kész

Indításnál finom gyümölcsös a nyitány: a mandarin megszokott vidámsága fogad némi bogyós gyümölccsel: pár perc elteltével a lonc szúróssága, illetve a gardénia és a jázmin titokzatossága veszik át a terepet, de a parfüm egyáltalán nem megy el ebbe az irányba, mert a leszáradásnál már visszaköszön a vanília és a karamell édessége némi szantálfával - de egyáltalán nem Pink Sugar módon.

Én azt mondom, hogy aki szeretné kipróbálni a Viva la Juicy illatokat, nem szükséges megvennie mindkettőt: a hasonlóság nagyon magas, így bátran dönthettek bármelyik mellett. Nagyon könnyed, gyümölcsös, nem orrbántóan édes illatok ezek, nekem pl abszolút a kedvenc hétköznapi illataim (főleg pénteken, olyankor még a kedvemet is jobbá teszik)

A Juicy Couture Viva la Juicy tesztjét >> ITT találjátok. <<

A parfümöt a Notino webshopjában tudjátok megvásárolni, a legkisebb 40 ml-es kiszerelés 5.140 Ft.