Üzemeltető: Blogger.

#54 Illatgardrób | Victoria's Secret Sheer Love EDT

Victoria's secret parfüm

Idejét sem tudom mikor láttam utoljára a blogger felületét (az év vége mondjuk úgy, hogy túlságosan is pörgőssé vált számomra, rengeteg negatív és pozitív történéssel egyaránt megspékelve), de az nem járja, hogy egyszerűen betemet mindent, én meg nem írok, így most, frissen és üdén, hajnali hatkor parfümtesztet írok nektek, mert pusztán jól esik. Miután így elkenyarodtam a témától, a mai alanyunk a blogon már bemutatott Victoria's Secret sorozat harmadik darabja, a Sheer love.

Fejjegy: liliom, pamutvirág, kamilla, aloe vera

Az üveg a megszokott alakú, egyszerű felirattal, a parfüm maga pedig világos rózsaszín.

Sheer love

Az összetevőket ezúttal sem spilázták túl, már ebből az öt darab akkordból is világosan látszik, hogy egy finomabb, letisztultabb illatot szerettek volna elérni a készítők, ami - lelőve a poént -, abszolút sikerült is! 


Kifújáskor a liliom kecses virágossága fogad, ám az is nagyon hamar megszelídül a bőrön. A maradék összetevőket (pamutvirág, kamilla, aloe vera), nem igazán lehet megkülönböztetni egymástól, annyira összeolvadnak, de így öten együtt egy nagyon finom, púderes, visszafogottan fehér virágos tisztaságillatot adnak a bőrnek, kellemesen körbeölelve ezzel a darab viselőjét. Nem egy túlkomplikált darab, egyszerű, bájos és szofisztikált - amolyan jolly joker illat, ha valami nőiesre és puhára vágynál. Szuper darab akár dolgos hétköznapokra, akár valami alkalomra is. A hatósugara a közepesnél gyengébb, inkább bőrközeli illat ő,  mint hivalkodó.

A parfüm az én bőrömön: Amikor először viseltem, egy férfiismerősöm megjegyezte, hogy milyen finom illatom van, emlékeim szerint azóta 1-2 bókot biztos kapott még. Mindenesetre én nagyon szeretem, tavaszra tökéletes könnyed illatocska lesz, ma pedig ha már így előszedtem, ezt fogom viselni munkába is. :)

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
Müller drogéria, Notino webáruház, ahol a 30 ml-es kiszerelés 3.730 Ft.