Üzemeltető: Blogger.

Karácsonyra hangolódva | The Body Shop testvajak (Spiced Apple, Pinita Colada)

the body shop

Nem tudom, hogy eddig miért vagy hogyan nem próbáltam ki a márka klasszikusnak számító testvajait, azonban egyik nap eszembe jutott, hogy meg kellene nézni a karácsonyi kollekciót - ennek az eredménye lett ez a vásárlás.

spiced apple testvaj

A három illat közül (Vanilla Chai, Fahéjas alma, Havas erdei gyümölcs)  hirtelenjében a fűszeres-fahéjas almás illat tetszett meg, így abból vásároltam kipróbálásra egy kis (50 ml-s) testvajat - ám a kasszához tartva megláttam, hogy egy db mini testvaj árválkodik még a nyári ananászos Pinita Colada kollekcióból, aminek isteni finom illata van, így habozás nélkül került is a kosaramba. A lányok szerint az volt az utolsó darab belőle, így büszke és boldog tulajdonossá váltam. Noha tudom, hogy Pinita Colada már nem kapható az üzletekben, mégis hozzácsaptam ehhez a teszthez, hogy egy kicsit átfogóbb képet kapjatok a vajakról, remélem nem bánjátok. :)

A csomagolásról annyit, hogy az 50 ml-es verziók kis, kerek tégelyekben érkeznek, a testvaj színével megegyező színben és vidám csomagolásban, tekerős tetővel.  A tető letekerése után jön a lényeg, a testvaj. :)


A Pinita Colada darabja fehér, krémes és gazdag állagú, savanykás ananászillattal, a háttérben némi kókuszos beütéssel. Ízig-vérig nyári darab, bár bevallom, én szívesen kenegetem akár ebben a hideg időben is. Kevesebb mint fél perc alatt beszívódik, puha bőrérzetet hagy maga után, és ami a legjobb, hogy az illatát még órákig érezni lehet a bőrünkön - nagyon, nagyon bánom, hogy a nyáron nem vettem semmit a kollekcióból, pedig sokat szaglásztam az üzletben.


A Spiced Apple az idei karácsonyi kollekció darabja, és első szaglászásra ezt találtam a legszimpatikusabbnak - alig vártam, hogy elfogyjon az előző Avon testápolóm, mert december elsejétől kineveztem ezt a darabot a Karácsony-váró darabomnak. Zöld csomagolást kapott, és maga a testvaj is kissé zöldes árnyalatú. Az állaga egyáltalán nem kemény ennek sem, inkább csak nagyon gazdag. Az illata instant karácsony: fűszeres-fahéjas meleg almaillat, ami elég erőteljes, és szintén sokáig megmarad a bőrön, amit szintén puhává varázsol.

Összességében örülök, hogy kipróbáltam a márka testvajait (külön öröm, hogy van belőlük pici verzió, így nem unok rá egy hatalmas adagra), azóta pedig egy 20%-os kuponnal kiváltottam egy Chai Vanilla szettet is (a kosárkát), és azt is nagyon szeretem.

Ti szaglásztátok már a TBS karácsonyi kollekcióit?