Üzemeltető: Blogger.

Ajakravaló | Maybelline Vivid Matte Liquid folyékony rúzs

Maybelline Vivid Matte Liquid

A folyékony rúzsok nagy népszerűségnek örvendenek mostanában, és végre a Maybelline is meghozta kis hazánkba az ő saját verzióját. Lássuk is, hogy sikeredett!

Nude Thrill

A rúzs szögletes, átlátszó tubusban érkezik. Az általam birtokolt árnyalat neve a Nude Thrill (50). Az applikátor hosszú és lapos, amivel könnyedén fel tudjuk vinni a rúzst az ajunkra. Az állaga bársonyos, krémes, a pigmentáltságára pedig abszolút nincs panasz: már egy húzásnál a teljes színintenzitást kapjuk - a színe egyébként egy karamellás-barnásba hajló nude, amitől egy picit féltem hogy nem fog jól állni a hófehér bőrömhöz (a barackosabb nude árnyalatok mutatnak rajtam jobban),  de nem mutat rosszul.

swatch

Ami viszont jobban zavar, hogy az applikátor túl sok anyagot vesz fel, így az én pici és vékony számra egy húzással rengeteg festék jut. A rúzst könnyű eldolgozni, azonban akárhogy próbálom, nem köt meg a számon: a felvitel után 4-5 perccel is ugyanolyan bársonyos és kenhető marad, és nem mattul be sajnos, kivéve ha egy zsepivel leitatgatom a felesleget az ajkaimról. Tartósságát tekintve az ivást jól bírja, az evést viszont egyáltalán nem.

Sajnos nekem így nem lett a kedvencem, pedig igazán szerettem volna szeretni.

POZITÍVUMOK:
- pigmentáltság
- kellemes állag
- nem szárít

NEGATÍVUMOK:
- túl sok anyagot vesz fel az applikátor
- nem szárad mattra, ahogy a neve ígéri
- nem tartós

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
2.199 Ft a drogériákban, vagy a Notino.hu webáruházában, ahol több Maybelline terméket is találtok