Üzemeltető: Blogger.

#52 Illatgardrób | Lanvin: Me

Lanvin me parfümteszt

Ismét egy olyan divatház kreációja kerül ma górcső alá, akitől még nem láthattatok parfümtesztet a blogon: ez pedig a Lanvin: Me nevű darabja.
A Me 2013-ban került a boltok polcaira, az illatot pedig a nőiesség ihlette: olyan nőknek szól ez a parfüm, akik magabiztosak és egyediek.

Illatkompozíció, Illatjegyek: virágos; | Fejjegy: mandarin, áfonya | Szívjegy: édesgyökér, tubarózsa, rószsa | Alapjegy: szantálfa

Az üveg hasonlóan elegáns mint maga a parfüm: négyzet alakú, a fekete kupakon a Lanvin logója van rányomva. A kupak alatt arany lánc fut végig, melynek végén egy apró díszes kövecske kapott helyet az üvegen.

2

A csuklóra való kifújáskor üde gyümölcsösség fogad a mandarin és az áfonya személyében, kellemes, friss és édes az illat a nyitányban. Majd ahogy telik az idő, úgy mutatja meg magát az édesgyökér is - ez az a jegy, amire a parfümökben eddig nem figyeltem nagyon fel, de a Lanvin me-ben nagyon dominánsan ott van a bőrömön. Édeskés, de egy kissé kesernyés felhangot kölcsönöz az illatnak. Úgy gondolom elég megosztó jegyről beszélünk, hiszen ez vagy tetszeni fog valakinek, vagy nem. A Me-ben viszont az édesgyökér az illat szíve és lelke: pontosan ettől a jegytől több, mint egy átlagos, gyümölcsös illat. A rózsák nagyon minimálisan domborodnak csak ki a bőrömön, végezetül pedig a szantálfa pikánssága teszi fel a pontot az i-re. Az édesgyökér dominanciája miatt nem érdemes nagyon sokat fújni, apró, pici fújásokkal marad meg az illat és az akkordok igazi eleganciája.

A parfüm a bőrömön: A Me egy olyan találkozás volt, amikor minden sallang nélkül kijelenthetem, hogy elsőre éreztem, különleges illattal van dolgom. Van benne egy kis modern rafinéria, de közben mégis klasszikus és elegáns - és teszi mindezt úgy, hogy egy pillanatig sem tudnánk ráhúzni a manapság oly bőkezűen osztogatott "vattacukros" jelzőt. Tényleg egy olyan illat, amitől talpig nőnek érzem magam, ha a bőrömre fújom: akár egy puha, meleg pulcsiban vagyok, akár egy blézerben és magassarkúban. Ad egyfajta plusz önbizalmat és sikket. Tökéletes lehet egy elegáns szett mellé, és abszolút karácsony-kompatibilis illat egy ragyogó, ünnepi szett mellé: ez az az illat, ami szinte kéri maga mellé a csinos és egy nagy gonddal megválasztott, hozzáillő, finoman ragyogó ékszert. Amikor ezt viseltem egyik nap, fizetés közben a pénztáros kedvesen nekem szegezte a kérdést, hogy ugyan mit viselek, mert emlékezteti valamire ez a finom illat. Ez a kis emlék melengeti a szívemet (bár a mai napig képes vagyok zavarba jönni, ha megkérdezik hogy milyen parfümöt viselek), hiszen ilyenkor válik bizonyossá egy-egy illatról, hogy biztosan kompatibilis vele a bőrünk és a személyiségünk is. A mai reggelen pedig ezt viselem állásinterjúra - három pici fújás, nem több, ennyi lesz a titkom.

Reklámfilm:


BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:

Luxoryshop, a legkisebb  30 ml-s verzió 5.890 Ft.