Üzemeltető: Blogger.

Újdonság | Maybelline Master Strobing Stick vélemény

Maybelline strobing stick
A Maybelline nemrég új termékeket dobott piacra (aki esetleg még nem tudná, a híres-neves Fit me család is elérhető már), köztük egy krémes highlighter sticket is.

A csomagolás aprócska és praktikus: masszív műanyagból készült és 9 grammos, kitekerős kiszerelésben érkezik a termék.  Ha jól tudom, három árnyalat került a polcokra, az enyém a 100 Light Iridescent, ami egy rózsaszín árnyalatú, irizáló highlight - ez az én hófehér és rózsaszín tónusú bőrömhöz több mint tökéletesen passzoló színárnyalat.

highlighter

Ami miatt a legjobban megszerettem ezt a kis strobing sticket, az az állaga: azt hittem, hogy  keményebb lesz és több idő mire eldolgozom - így nagyon meglepődtem, amikor először felraktam: nagyon puha, krémes/selymes állagú, amit körülbelül három mozdulat eldolgozni, és már ott csücsül a fény az arcodon. Szinte beleolvad a bőrbe: természetes, amolyan "belülről jövő" ragyogást ad és egyáltalán  nem csillog kirívóan, ugyanakkor építhető a "fedése", a finise pedig púderes. Fel lehet vinni az ujjaddal, a tubusból, vagy akár ecsettel is, mindenhogy működik, szerintem aki még csak most ismerkedik a highlighterekkel, annak kezdőként ez tökéletes választás lehet.

swatch

POZITÍVUMOK:
- kompakt kiszerelés, nem foglal nagy helyet
- strapabíró csomagolás
- több árnyalat (egy rózsaszínes, egy nude és egy sárgásabb)
- puha, krémes állag
- könnyű használat
- természetes hatású az arcon
- kezdőknek tökéletes termék

NEGATÍVUMOK:
- drágább, mint egy átlag highlighter (cserébe viszont rengeteg termék van benne)

BESZEREZHETŐSÉG:
a drogériákban 3.200 Ft-ért, vagy több Maybelline terméket találtok a Notino webáruház kínálatában is