Üzemeltető: Blogger.

Szemrevaló | Megújult Yves Rocher mono szemhéjfesték (Gingembre Nacré)

yves rocher

Nemrég egy új boltot nyitott az Yves Rocher a Váci utcában, ennek örömére pedig megismerkedhettünk az új boltkoncepcióval és termékekkel is. A szemhéjpúderek megújultak, a mai bejegyzés főszereplője a kollekció egyik darabja.

gingembre nacré

Rengeteg árnyalat van a festékekből és nagyon szépen pigmentáltak: én találtam kapásból egy csodaszép bronzot és egy lilát is, érdemes őket a kezeteken kipróbálgatni. Na de térjünk is át a tesztalanyunkra, ami a Gingembre Nacré (gyöngyházfényű gyömbér, ha hihetünk a google fordítónak) árnyalatnevet viseli, és egy visszafogott, aranyszínű szemhéjpúderról van szó. Egyszerű, letisztult, kerek csomagolásban kapjuk a 2,5 g szemhéjpúdert.

szemhéjpúder swatch

Az állaga kellemesen bársonyos, de nem annyira puha, így felvitelkor szerencsére egyáltalán nem potyog. A szemhéjra felvíve egy finom arany árnyalatot kapunk (nem sárgás, nem hivalkodóan és szemkiverően arany, hanem szép elegáns), ami épp annyira csillog, amennyire kell. Dolgozni is kitűnően lehet vele, szépen satírozható, a kedvenc Milani alapommal pedig egész nap kitart. A pigmentáltsága világos árnyalat lévén egy fokkal lehetne ugyan jobb, de ezt építgetéssel szépen meg lehet oldani.

Önmagában is gyönyörűen mutat a szemhéjon, de ami miatt minél előbb szerettem volna nektek megmutatni, az az, hogy a színe miatt tökéletes alanya lehet a karácsonyi sminknek akár szemhéjpúderként, akár highlighterként használva. Szép, visszafogott és elegáns, a minősége pedig nagyon rendben van: aki egy visszafogott arany árnyalatú, nem potyogós és jól pigmentált színt keres, annak bátran ajánlom ezt a darabot.

POZITÍVUMOK:
- könnyű használat
- nem potyog
- széles színválaszték
- jó minőség (könnyen eldolgozható, satírozható, felvihető)
- használható highlighterként is

NEGATÍVUMOK:
- lehetne egy kicsivel pigmentáltabb

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
Az Yves Rocher boltokban, vagy online, most akciósan 1.490 Ft az eredeti 2.190 Ft helyett

Hogy tetszik nektek?