Üzemeltető: Blogger.

Szemrevaló | Color Tattoo-k új árnyalatban

Maybelline color tattoo

Mostanában sok krémes festék került terítékre a blogon, valahogy újra sikerült rájuk találni. A Color Tattoot már senkinek sem kell bemutatnom, nemrég viszont két új árnyalattal bővültek a polcok, nézzük is meg, hogy milyenek!

Fantasy, Breathless

Ez a kettő a Fantasy és a Breathless. A csomagolás ugyanaz a csavarós üvegtégely, ezen semmi sem változott.

Breathless

A Breathless egy lágy, irizáló sárgás árnyalatú pezsgőszín. Az állaga nagyon krémes,már majdnem hogy habos - mármár mousse-nak mondanám. A beltartalmával azonban sajnos koránt sem vagyok elégedett: könnyedén felvihető a szemhéjra, azonban akár ecsettel, akár kézzel terítem, sajnos mindenhogy foltos lesz. Maga az árnyalat nem annyira pigmentált, inkább alapként funkcionál(na) jól az aranyos / pezsgőszínű szemhéjfestékek alá, azonban nem lehet egyenletesen eldolgozni, akárhogy satírozgatom, foltos marad. A CT-k sajátságos jellemzőjeként gyorsan köt és szárad, a tartósságára sincs panasz (szokásos Milani szemhéjalap)

Szerettem volna szeretni alapként, azonban a foltossága miatt gyakorlatilag elment tőle a kedvem, így nem is lett a kedvencem.A Fantasy viszont már kellemes csalódás volt: ez a darab is kellemesen krémes állagú, az árnyalat pedig egy ezüst csillámos sötét barnás-taupeos szín. Sokkal sötétebb mint az on and bronze, füstös szemsminkekhez tökéletes lehet akár önmagában, akár alapként. Jól pigmentált, jól satírozható, tartós és szépen mutat a szemhéjon, ugyanolyan gyorsan szárad, mint a testvérkéje.


POZITÍVUMOK:
- könnyed, krémes állag
- könnyedén felvihető akár ecsettel, akár kézzel
- tartósság
- gyors száradás
- pigmentáltság (Fantasy)

NEGATÍVUMOK:
- foltos terülés (Breathless)
- pigmentáltság hiánya (Breathless)

BESZEREZHETŐSÉG

A Color Tattook új árnyalatait beszerezhetitek a drogériákban, vagy a Notino webáruházban, ahol több Maybelline terméket is találtok.