Üzemeltető: Blogger.

Kipróbáltam | Yves Rocher Pur Bleuet kétfázisú szemfesték lemosó

Yves Rcher

Az Yves Rocher márka egyik új terméke ez a kétfázisú, kék színű szemhéjfesték lemosó, amit egy ideje próbálgatok már, így elhoztam a tapasztalataimat róla nektek.

200 ml-es, újrahasznosított műanyag tubusban érkezik a lemosó, amiben bio búzavirágvíz található, az egyik fázis kék, a másik fázis pedig átlátszó. Össze kell rázni, majd vattakorongra önteni és úgy használni.

2

Összerázáskor egy világosabb kék színt kapunk, minimális, az ilyen lemosókra jellemző illattal. Úgy szoktam, hogy egy 10-15 másodpercig a szememen hagyom a lemosóval átitatott vattakorongot, majd finoman elkezdem húzogatni a szempilláimon, hogy lehozzon mindent - általában egy szememre a vattakorong mindkét oldalát elhasználom, így mire alaposan lemosom az összes spirált, két vattakorongot használtam el hozzá. Könnyedén és gyorsan távolítja el a spirált, és ami pozitívum, hogyha véletlenül a szemembe is megy, nem csíp. Állagából adódóan olajos érzést hagy a szemeken, azonban én a sminklemosás után (micellás víz és ez a lemosó) mindig megtisztítom az arcom a Lirene habzó arclemosójával, így az leszedi az olajos maradványokat a bőrömről.

Amit kell, azt tökéletesen tudja, így meg vagyok elégedve a termékkel.

BESZEREZHETŐSÉG,ÁR:

Az Yves Rocher márkaboltokban, 100, 200 és 125 ml-es változatokban. A legkisebb, 100 ml-es ára 1.690 Ft.