Üzemeltető: Blogger.

Én is kipróbáltam - Pupa Made to last vízálló szemhéjkrém

Pupa made to last

Nagyon sokat olvastam és hallottam a márka termékeiről, de valahogy sosem vásároltam semmit tőlük - egészen az idei őszi Glamour napokig, amikor is szükségem volt egy bronzos színű, tartós szemhéjkrémre amit hipp-hopp feltehetek, elsatírozok és mehetek is a dolgomra. Elsőként a márka ducibb krémes szemceruzái (vagy stickjei, mi ennek a hivatalos neve?) jutottak eszembe, így gondoltam megnézem magamnak őket.

taupe szemhéjkrém

Összesen 12 árnyalat létezik a termékből - az én választásom a taupe és bronz között mozgó 005 nevet viselő színre esett, ami már-már metálfényű A szemhéjkrém stick formában érkezik (1,4 g), tekerős, de a végében a kupakot levéve találunk egy hegyezőt, ha szükségünk lenne rá.


A formulája krémes: kellemesen siklik a szemhéjon, egyenletesen terül, valamint kellően pigmentált. Pár húzás a szemhéjamon, a széleket elsatírozom és már kész is a szemsminkem. Ugyanakkor arra figyelni kell, hogy nagyon gyorsan szárad: emiatt érdemes egyszerre egy szemen dolgozni és gyorsnak lenni, hiszen száradás után a termék már nem fog moccanni a szemen - több órán keresztül ugyanott és úgy marad, ahová és ahogyan azt raktuk. A Milani szemhéjalapomat szoktam alátenni, úgy aztán tényleg egész nap bombabiztos még az én rejtett és olajos szemhéjamon is, de a Krémmániás vélemények alapján önmagában is szuper jó tartósságot produkál. Ráadásként vízálló is, a kezemen lévő színmintát is csak egy olajos lemosóval tudtam eltüntetni, a sima dörgölésre meg sem moccan sem a szemen, sem kézen.


A színe csodaszép, bár inkább taupe mint bronz, de abszolút univerzális árnyalat: bármilyen alkalomra megállja a helyét. Amit a termékben kerestem, megkaptam: pikk-pakk felrakom, széleket satírozok, és kész is az egyszerű szemsmink, ha épp időhiányban vagyok. A könnyű használat miatt kezdőknek is tökéletes lehet - vagy épp azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem szeretik  a klasszikus, tégelyes kiszerelésű krémes festékeket.

POZITÍVUMOK:
- tekerős adagolás, plusz hegyezővel
- könnyű és egyszerű használat
- vízálló
- tartós
- egy rétegben is szépen pigmentált, ugyanazt a színt kapjuk

NEGATÍVUMOK:
- gyors eldolgozást igényel

BESZEREZHETŐSÉG, ÁRAK:
Pupa szaküzletek, vagy pedig több Pupa terméket találtok a Notino webáruház kínálatában is. A termék teljes ára 2.590 Ft (a Glamour napokon 20% kedvezmény jött le belőle)