Üzemeltető: Blogger.

Arckrém | Bioderma Hydrabio Gel-Creme


Az egyik bejegyzésben elejtettem nektek a múltkor, hogy találtam egy szuper arckrémet (ami azóta szerintem félig el is fogyott) így épp itt az ideje, hogy bemutassam nektek.

Bioderma

A krém tubusa ugyanolyan, mint a Perfecteur fényvédős változaté: pumpás-adagolós változat, ami egy kicsit hajlamos rakoncátlankodni ha már kevesebb anyag van benne (vagy tízszer meg kell nyomni, hogy kijöjjön a krém), de egyébként higiénikus megoldás. A tubusban 40 ml krém rejtőzik, a normál és kombinált bőrre van tervezve egyébként, és sminkalapnak is tökéletesen bevethető, fényvédőt viszont nem tartalmaz.


Egy pumpálásnyi egy kisebb, borsónyi mennyiséget eredményez, ez bőven elég az egész arcra. Az illata visszafogott virágos tisztaságillat, az állaga pedig géles - de egyben mégis testes, érezhető, hogy tápláló. Az arcra felkenve gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, a bőröm viszont nagyon szereti: pont a megfelelő táplálást adja neki és nagyon puha lesz tőle, a bőrképem pedig sokkal szebb. (Persze ezt csak akkor ha mellette nem felejtem el a megfelelő folyadékbevitelt, amire sajnos hajlamos vagyok - márpedig akkor hiába használok bármilyen krémet, ugyebár). Az én bőrtípusom korpás-seborrheás felszíni vízhiánnyal, de úgy érzem, sikerült megtalálnom a hidegebb időszakra a kedvenc krémemet, ami nem túl lightos, de nem túl zsíros, mégis pont annyi táplálást ad, amennyire szükségem van

Az összetevők között van többek között B3 vitamin, E-vitamin (ami ugyan a lista legutolsó előtti helyén, de van) bőrpuhító, bőrjavító és antioxidáns összetevő is; a parfüm pedig az utolsó helyre került a listán, ami mindenképpen dicséretes (bár én meglennék nélküle is, és szerintem abszolút elhagyható lenne.) Érdemes még megemlíteni, hogy tartalmaz szilikont is, így a bőrpuhítő összetevők mellett ennek is köszönhető a simább, egységesebb bőrkép - aki erre háklis, jó ha tud róla.

BESZEREZHETŐSÉG ÁRAK:

Dermaonline, patikák-gyógyszertárak, illetve a Notino.hu webáruház, az ára 4.800-5.000 Ft körül mozog.