Üzemeltető: Blogger.

Szemrevaló | Shiseido szemhéjkrémek

Shiseido

Ez a két Shiseido krémes szemhéjfesték kb. tavaly tél óta várja a sorát, hogy bemutassam őket nektek, így azt hiszem épp itt az ideje - nézzük, hogyan teljesít egy high-end márka, ha krémes festékről van szó!

szemhéjkrém

A szemhéjfestékek egyenként 6 grammosak és meglepő módon nagyon könnyed műanyag tubusban érkeznek - nagyjából feleannyira nehezek, mint pl a Maybelline Color Tattoo darabjai. Egyszerű műanyag csomagolás, fekete, virágot formázó tetővel - az árnyalatokat csak akkor látjuk, ha megfordítjuk a tégelyeket.

krémes szemhéjfesték

Kisebb szívfájdalmam, hogy a színeknek nincs nevük, csak számuk:  az egyik a PK214, amely egy gyönyörű csillámos rózsaszín, kagylóhéj beütéssel - hasonlít a CT Pink Gold árnyalatára, az RS321 pedig egy padlizsánlila, pici metálos csillogással.

lila

A festékek állaga hihetetlenül könnyed és finom: olyan mintha valamiféle szufflék lennének, szó szerint habkönnyűek, és több idő után sem kezdenek el keményedni. Akár ujjal, akár ecsettel könnyedén felvihetőek, satírozhatóak és eldolgozhatóak, egy álom velük dolgozni. A pigmentáltságukra sincsen panasz, annyira intenzívek amennyire kell, a Milani szemhéjalapjával estig kitartanak (bocsi, de egész egyszerűen minden szemhéjfestékem / krémem alá használom ezt a kis csodát, nélküle szemsminket soha!), de önmagukban sincs panasz a tartósságukra.A Shiseidonak hatalmas pirospont azért, mert hozta azt a minőséget, amit egy high-end terméktől elvárhat az ember lánya: ad valami pluszt (esetünkben a habkönnyű állagot, amit egyik márkánál sem tapasztaltam még), mellé pedig ott van a minőség: a pigmentáltság, a könnyű felvitel, és a satírozhatóság.

POZITÍVUMOK:  
    - nagy színválaszték
 - jól pigmentált
- habkönnyű állag
- könnyed felvitel akár ujjal, akár ecsettel
                                                            
  NEGATÍVUMOK:
- magasabb ár (de cserébe igazi high-end minőség)
- a színárnyalatoknak csak számaik vannak (de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás)

OLCSÓBB HASONMÁSOK: (A teljesség igénye nélkül)
PK 214 - Maybelline Pink Gold
H&M - Gentlewoman (1.490 Ft)

ÁRAK, BESZEREZHETŐSÉG:
Marionnaud parfümériák | Notino webáruház (6.580 Ft), ahol további Shiseido termékeket is találtok 

TOVÁBBI TESZTEK A BLOGON A MÁRKÁTÓL: