Üzemeltető: Blogger.

Segítség, megszüntették a kedvenc sminktermékem! #2

mxcc413-600x400
Forrás: www.socialgirlworld.com

Azt hiszem tavaly fakadtam ki nektek az ominózus kedvenc BB krémem megszüntetése kapcsán, ám úgy esett e rémeset, hogy most ismét itt vagyok panaszkodni, és kb. felrobbanok a dühtől.

Szituáció: Mea megy Glamour napozni a listájával, első helyen ott áll a Max Factor CC kréme. Szeretem, imádom, babapofit varázsol nekem, könnyen eldolgozható, tartós - ha ez van rajtam, minimum ketten megdicsérnek, hogy hú de szép a bőröm. Bemegyek a Rossmannba, ott a lista: JimJams pórustisztító, Essence szemöldökgél, átlátszó ajakceruza, Max Factor CC krém, Signal fogkrém. Essence sminktermékekből egy darab se, JimJams termékből egy darab se, Signal fogkrém megvan, nézzük azt a CC krémet. Az állványon sehol a CC krém, hát mondom én vaksi vagyok lehet, de én ezt nem találom. Sebaj, át a DM-be, ott csak lesz már. 

Koppanás #2: ott sem találom az állványon. Egy dolgozó pakol mellettem, kedvesen rákérdezek, hogy nem-e tudja, mi történt a CC krémmel, jött a válasz: MEGSZÜNTETTE A FORGALMAZÓ. Vörös köd az agyamban, hogy MIVAN?! AZT A CC KRÉMET, AMIVEL A TAVALY MEGSZÜNTETT BB KRÉMEMET VÁLTOTTAM LE? AZT A CC KRÉMET, AMI TÖKÉLETES VOLT FEDÉSBEN, ÁLLAGBAN ÉS MINDENBEN? (A biztonság kedvéért még a Müllerben is megnéztem, de már ott is hűlt helye volt.)

És ezt így kell megtudnom, nem ám, hogy a Max Factor volna olyan kegyes és TÁJÉKOZTATNÁ legalább a vásárlóit, hogy hahó hülyék, tárazzatok fel belőle, mert megszüntetjük...neeeem. 

Szóval most úgy állok, hogy van még 1-1 tubus már megszüntetett BB és CC krémem amiket már kivontak, de hogy utána mi a fenét fogok használni az arcomra ami ilyen tökéletes lenne, mint ezek voltak, na arról aztán halvány lila gőzöm sincsen. Tudom first world problems meg minden, de könyörgöm, nem hiszem el, hogy ennyire szerencsétlen legyek, hogy kétszer tenyerelek bele a tutiba, és kétszer szüntetik meg. Alternatívaként kipróbálom majd a Missha BB krémét, vagy a L'oreal nude cushionjét, de kizártnak tartom, hogy még egyszer olyan terméket találjak, mint a Max Factor CC krémje volt, ami akkor is gyönyörűen ült az arcomon ha szárazabb volt a bőröm, és gyönyörű bőrképet varázsolt, és színben is tökéletes volt...

Van még rajtam kívül valaki, aki erről csak most értesül? Vonták már ki a kedvenc sminktermékeiteket?