Üzemeltető: Blogger.

#49 Illatgardrób | Avon Life by Kenzo Takada (2016)

Avon Life

Az Avon és Kenzo Takada együttműködött egy parfüm erejéig, lássuk mi lett ennek a gyümölcse!

Kenzo

Illatkategória, Illatjegyek: virágos-fás pézsmás; | Fejjegy: citrusok, fehér tea, vízililiom, piros alma | Szívjegy: ibolya, bazsarózsa, japán cseresznyevirág | Alapjegy: írisz, pacsuli, ambrette magvak

Megjelenés éve: 2016

Az üveg egyszerű, letisztult egy kis csavarral, ami egy ibolyát formázó kupak, ami igazán feldobja a parfüm üvegcséjét.

Már az illatjegyeket látva sejtettem, hogy a Kenzo x Avon illat nem az én bőrömre lett kitalálva (szerintem lassan fejből tudjátok már, hogy a virágos illatok közül egyik sem az én terepem), azt viszont nagyon szívesen megmutatom nektek, hogy szerintem kinek fog tetszeni ez a könnyed illatocska.


Az illat indítása légiesen könnyed, egyáltalán nem vág arcba: a citrusok savanyúsága tűnik ki legelőször, ami keveredik a fehér tea tiszta illatával, a háttérben pedig a vízililiom táncol. Az akkordok kicsivel később lecsitulnak, hogy aztán átadják a helyüket a három virágból álló virágcsokornak: innen leginkább a japán cseresznyevirágot érezni ki, mellette halványan az ibolya dorombol. A leszáradásnál a pacsuli az én orromnak elég szembetűnő, a bőrömön is végig, dominánsan ott van a jelenléte - ettől az illat kap egy tipikus élt, emellé pedig a citrusos fanyarság is visszatér. Az indítása még könnyed és kedves, de az én bőrömön a leszáradása sajnos abszolút nem tetszik. Az én ízlésemtől és bőrömtől eltekintve azonban a Life egy könnyed, kellemes, légies és virágos-citrusos illat, amiben domináns a pacsuli és a citrusok. Nekem automatikusan a tavasz jut róla eszembe, amikor az első napsugarak melengetik az arcunkat, és az a bizonyos tavasz-illat szál a levegőben, mi meg boldogan sétálunk - így pirospont, hogy a név tökéletesen takarja azt a kis szeletke szeretem az életet érzést, amire hivatott volt az elnevezés alapján. :) A parfüm hatósugara közepes, ha sokat fújunk belőle a pacsuli és a citrusok miatt orrbántóvá válhat.

További Avon illateszteket a blogon >>ITT<< találsz.

Beszerezhetőség, árak:
Avon katalógus, ahol akciósan 6.999 Ft, vagy pedig a Notino.hu webáruház, ahol több Avon illat is vár benneteket.

A bejegyzésben található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll (beleértve a bejegyzés / rovat címét is). A tartalom felhasználása csak a forrás megjelöléssel lehetséges, előzetes egyeztetést követően, változatlanul leközölve (pl. Forrás: http://www.prettyinpurple.hu). A bejegyzés részének vagy egészének jogosulatlan felhasználása (másolása, leközlése forrás nélkül) jogi lépéseket von maga után!