Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | Lirene micellás arctisztító gél

Lirene arctisztító

Ha sok ideje olvastok, talán tudjátok rólam, hogy arctisztítóban inkább a krémes darabokat kedvelem, a géles állagúakkal nem vagyok jó barátságban - viszont a Lirene érdekesen hangzó micellás darabjának mindenképpen szerettem volna adni egy esélyt.

A tisztító pumpás kiszerelésben érkezik, és három funkciót tölt be: tisztító gél, micellás oldat és tonizáló gél. Szappanmentes, hipoallergén, 200 ml.

IMG_8787

A pumpás kiszerelést kifejezetten praktikusnak tartom, hiszen meg sem kell emelni a tubust, csak lenyomni egy pumpát és máris kint van a termék. A tisztító állaga géles és folyós, az illata az uborkára emlékeztet (van benne illatanyag, az INCI lista legutolsó helyén) Általában a smink eltávolítása után szoktam használni sima lemosóként, vizes bőrre körkörös mozdulatokkal eloszlatva. A géles állagú lemosókkal általában az a problémám szokott lenni, hogy túlságosan tiszta és csikorgós érzést hagynak az arcomon, (lásd pl a Bioderma darabja), de ennél a terméknél ez abszolút nem így történt, és ezen őszintén meglepődtem. Lemosás után nincs meg a szokásos csikorgós túl tiszta érzet, miután leöblítem az arcom, puha és tiszta bőr fogad, frissítő érzés ezt a terméket használni.

Kipróbáltam vattapamacsra rakva sminklemosóként, úgy azonban nem hozta le maradéktalanul micellás oldat ide vagy oda, így abban a termék számomra nem jeleskedett.

POZITÍVUMOK:
- praktikus kiszerelés
- frissítő érzet
- alapos tisztítás, puha bőrt hagy maga után
- pénztárcabarát termék

NEGATÍVUMOK:
- a sminket nem hozza le maradéktalanul az ígértek szerint
- illatanyag (bár a lista utolsó helyén, ami azért pozitív is)

BESZEREZHETŐSÉG, ÁR:
Rossmann, Takemeshop, 1.499 Ft, de további Lirene termékeket találtok a Notino (régebben: Iparfüméria) kínálatában is.