Üzemeltető: Blogger.

4 éves a Pretty in Purple!


szülina


Ismét eltelt egy év, immár négy éves a blog...:)

Tudjátok, szokásosan megfogadom mindig, hogy nem írok terjengős blogszülinapi bejegyzéseket, aztán sosem sikerül, de próbáljuk meg megint, hátha most. :) El sem hiszem, hogy négy éve hoztam létre ezt a blogot, ami azóta már átesett sok mindenen (idén egy névváltoztatáson és designcserén is). Négy év bizony hosszú idő, de abban megegyezhetünk, hogy ez a blog az alfája és omegája szinte mindennek, ami én vagyok: a blognak köszönhetem hogy rájöttem, mit szeretek csinálni (írni, sokat), a blognak köszönhetem a parfüm és kencemániám, és nem utolsósorban, a blognak köszönhetlek benneteket. Azokat akik szeretik az írásaimat, a tesztjeimet, és azt is ha épp a sminkhamisítás vagy az akné ügyén mesélek nektek és írom ki magamból a gondolataimat.

Idén is átéltem sok új élményt a bloggal kapcsolatban, volt közte pozitív is, negatív is (ebből keveset igyekeztem láttatni veletek), de azt gondolom, hogy az ilyen tapasztalatok visznek előre, és ezekből lehet tanulni.

Tartozom nektek egy nap bloggere bejegyzéssel, amiben a kérdéseiteket válaszolom meg, valamint a szokásos blogszülinapi nyereményjátékkal is - kicsit csúszok most mindennel, de úgy fest, ez egy ilyen hónap, igyekszem visszatérni és aktívkodni. 

Nagyon köszönöm, hogy vagytok, olvastok, kommenteltek, immáron négy éve itt vagytok! :)

Boldog negyedik szülinapot, Pretty in Purple!