Üzemeltető: Blogger.

LEZÁRVA | Őszköszöntő nyereményjáték

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon siratom az idei nyarat, és biztosan nem vagyok ezzel egyedül. Azonban hoztam (jobban mondva hoztunk) nektek egy meglepetést, hogy jobban induljon az ősz - nézzétek csak!

Bizony-bizony, egy nyereményjáték! Szépség Csak Neked Andival ismét társultunk, és hoztunk nektek egy olyan sminkpakkot, ami elengedhetetlen  egy igazi dögös őszi smink elkészítéséhez.

Mit nyerhettek?Egy NYX Cosmetics Natural szemhéjpúder palettát amivel elkészíthettek egy természetes, nude szemsminket magatoknak; a L'Oreal Miss Hippie szempillaspirálját amivel dús és hosszú pillákat varázsolhattok, majd végül egy MAC Retro Matte folyékony ajakrúzst Oh, Lady árnyalatban, amitől igazán dögös és őszies lesz a végeredmény.Kik vehetnek részt a játékban?

A játékban azok vehetnek részt, akik Magyarországon élnek, vagy van magyarországi rokonuk aki elküldi nekik a csomagot; illetve azok, akik mindkét blogra (www.prettyinpurple.hu és www.szepsegcsakneked.blogspot.hu) fel vannak iratkozva a Google Readerben. (Olvasók menüpont) Kérünk benneteket, hogy a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében ellenőrizzétek le, hogy biztosan fel vagyok-e iratkozva, nyilvánosan feliratkoztatok-e, illetve azon a néven, mint amire emlékeztek. Ezt ellenőrizni fogjuk, így a mi dolgunkat könnyítitek meg ezzel. Akinek feliratkozási hiányosságról küldünk e-mailt hogy pótolja, annak 3 nap áll rendelkezésére pótolni az emailben leírtakat, ellenkező esetben automatikusan kizárásra kerül.

A játék határideje:

A játék 2016. szeptember 1. - 2016. szeptember 15.-ig zajlik, azaz pontosan két hét áll rendelkezésetekre jelentkezni. Az összesítés és a sorsolás a lezárást követően 2-4 napot igénybe fog venni, a nyertest a blogok Facebook oldalán (itt és itt) és e-mailben is értesítjük, akinek 7 munkanapja áll rendelkezésre jelentkezni a nyereményért.

Jelentkezés: