Üzemeltető: Blogger.

Avon Nutra Effects testápolók + NYEREMÉNYJÁTÉK

Avon Nutra Effects

Nagyon felkapott lett mostanában a chia mag, az Avon pedig gondolt egyet és belerakta összetevőként a legújabb Nutra Effects testápolójába, amit ma be is mutatok nektek - a bejegyzés végén pedig egy nyereményjáték vár benneteket, úgyhogy érdemes végigolvasni!


Az új Nutra Effects testápolók karcsú, egyszerű csomagolást és kék, valamint barna feliratokat kaptak. 250 ml az űrtartalma, érzékeny bőrre is használható, hipoallergén, színezék és parabénmentes.A chia magos Normál-száraz bőrre való, míg a másik száraz-nagyon szárazra.

Beszerezhetőség, ár: | Az Avon online katalógusában most akciósan 999 Ft, további Avon termékeket pedig a Notino kínálatában találtok.


Kellemes, meghatározhatatlan illata van (nem veszik össze a parfümöddel sem), kinyomva pedig könnyed, szinte már géles állaga van, amit nagyon könnyű elkenni a bőrön - hamar beszívódik, és nem hagy egyáltalán ragacsos nyomot maga után. Amit viszont picit neheztelek, az az, hogy a tubus sokszor hajlamos többet kiköpni magából, mint amennyi szükséges lenne, így könnyen pocsékba mehet belőle. Általában zuhanyozás után, vagy este lefekvés előtt szoktam használni, a hidratálása pont azoknak lesz majd elég, akiknek nem túl száraz a bőrük. A hidratálóhatása egy egész napra elegendő, valószínűleg amíg be nem köszönt a hidegebb téli időjárás, addig az én bőröm számára is tökéletes lesz.


A másik verzió mandulamagokat tartalmaz és a száraz, nagyon száraz bőrre való - erről azonban nem tudok nyilatkozni, mert ezt a darabot nektek tartogattam ajándékként. :) Így ha szeretnétek megnyerni, nem kell mást tennetek, mint feliratkozni a blogra a jobb oldali Olvasók fülön keresztül és jelentkezni lentebb. A játék 09.19-től 09.26 éjfélig tart. A jelentkezés feltétele egy feliratkozás a blogra, valamint magyarországi postacím megléte.

JELENTKEZÉS