Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | Újdonság: Bioderma Sensibio arctisztító gél moussant


A Bioderma újdonsága meglepetésként landolt a postaládámban augusztusban, és egészen a szeptemberi bevezetésig titkos volt a kiléte, de végre felfedhetem nektek!

A Sensibio Gel Moussant egy habzó gél érzékeny bőrűeknek, ami csajos rózsaszín csomagolásban, pumpás flakonnal ellátva érkezik. Szerintem ez nagyon praktikus, még csak leemelni sem kell a polcunkról a használathoz. 200 ml, sminklemosáshoz is használható és ami a legfontosabb: illat, szappan, parabén, színezék és szulfátmentes, valamint hipoallergén, ami mindenképpen jó hír az érzékeny bőrűek számára.

IMG_8329

Átlátszó színű, testesebb gél állagú az arctisztító, ami a bőrre felkerülve gyorsan felhabzik. Tényleg kíméletesen és alaposan tisztít, frissnek és tisztának érzem tőle az arcom, valamint irritációt sem fedeztem fel a termék használata közben. Miután lemostam az arcom, puha bőrt kapok - azonban itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megemlítsem a termék egyik negatív tulajdonságát: lehet csak a bőröm teszi, de lemosás után nálam olyan csikorgósan tiszta bőrérzetet hagy mint a géles lemosók többsége, azonban ez az arckrém felkenése után szerencsére elmúlik. (Amiből egyébként sikerült új kedvencet avatnom hosszú keresgélés után, így erről is beszámolok nektek majd!)

Összességében az érzékeny bőrűek számára tényleg jó alternatíva lehet a Bioderma praktikus kiszerelésű arclemosója, és személy szerint én is nagyon örülök neki, hogy lassan teret hódítanak az olyan arclemosók, amik nincsenek telepakolva felesleges illatanyagokkal, illetve színezékekkel, vagy ne adj isten ami a legrosszabb: alkohollal.

Hogy tetszik nektek a termék, ígéretesnek tűnik?

Beszerezhetőség, ár: A patikákban, a Derma online weboldalán most akciósan 3.872 Ft, ajándék 5 ml-es krémmintával. További Bioderma termékeket a Notino webáruház kínálatában is találtok.