Üzemeltető: Blogger.

#47 Illatgardrób | Playboy Play it Pin Up

Playboy Pin Up
Nagyon régen volt már, hogy Playboy parfümöt mutattam be a blogon, így épp itt az ideje, hogy megnézzük milyen a Playboy Play it Pin up darabja. :)
Illatkategória, Illatjegyek: | virágos-gyümölcsös gourmand; | Fejjegy: bergamot, ananász, barack | Szívjegy: rózsa, jázmin, vattacukor | Alapjegy: praliné, pacsuli, benzoin, szantálfa |

Megjelenés éve: 2013

Már az illatkategóriából is sejteni lehet, hogy ez a darab bizony az édes illatokat kedvelőknek fog inkább bejönni, de nem kell megijedni: hiába van benne vattacukor és praliné, a Play it Pin Up még véletlenül sem hajaz a Pink Sugar darabjára. :)


Az üvege a megszokott (és azóta lecserélt) duci üveg, nyuszifüles, színes kupakkal (ezúttal egy élénk pink színűvel).

Kifújáskor a három gyümölcs kellemes harmóniát alkotva bukkan elő a bőrömön: összekapaszkodnak, így egyszerre érzem a bergamot fanyarságát, és az ananász-barack kettősének édességét. A szívjegyben található virágok inkább csak megbújnak az illatban amolyan támogatásként, a jázmin az ami egy kicsit jobban kiérezhető, és ad egy kis komolyságot a gyümölcsös pajkosságának. A vattacukor szerencsére nem túlzó, nem ragacsosan cukros és rózsaszín, és nem émelyítően édes. A benzoin és a praliné felelős az illat vaníliás akkordjáért, a szantálfa és a pacsuli pedig gondoskodik arról a csipetnyi pikánsságról, ami ahhoz szükségeltetik, hogy ne menjen el túlzóan édes irányba ez az illat.

Az illat hatósugara közepes, sok fújásnál már orrbántó lehet. A Play it Pin up valahogy egy pont jól megkombinált illat, nem megy el egyik véglet felé sem: nem túl édes, nem túl virágos, nem túl gyümölcsös; valahogy pont minden akkordból annyi van benne, amennyi még nem sok, és nem túlzó. Játékos, fiatalos, olyan illat, ami után akkor nyúlj a polcon, ha úgy érzed hogy feldobnád a napodat egy kicsit valami pajkos édességgel, sőt - az édesebb illatokat kedvelő tinilányoknak is jó választás lehet ajándékként.

További Playboy parfümteszteket >> IDE KATTINTVA << találtok.

Beszerezhetőség, ár: Notino webáruház, ahol többféle Playboy illatot is találtok, vagy a drogériák polcai.

A bejegyzésben található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll (beleértve a bejegyzés / rovat címét is). A tartalom felhasználása csak a forrás megjelöléssel lehetséges, előzetes egyeztetést követően, változatlanul leközölve (pl. Forrás: http://www.prettyinpurple.hu). A bejegyzés részének vagy egészének jogosulatlan felhasználása (másolása, leközlése forrás nélkül) jogi lépéseket von maga után!