Üzemeltető: Blogger.

#46 Illatgardrób | Avon Today Tomorrow Always In love

avon parfüm

Nemrég egy új parfüm érkezett az Avon kínálatába, így a mai bejegyzésben a Today Tomorrow Always In love darabját vizslatjuk meg, aminek jó hosszú neve van. :)
Illatkompozíció, Illatjegyek: virágos; Fejjegy: neroli, gránátalma, csillaggyümölcs | Szívjegy: vízililiom, babarózsa, gardénia, tubarózsa, rózsabors, tulipán  | Alapjegy: pézsma, fás jegyek, ámbra

Megjelenés éve: 2016

today tomorrow always in love

Az In love egy könnyed, légies-virágos illatkompozíció, aminek nyitányában a gránátalma és a csillaggyümölcs bontakozik ki leginkább. Kedvemre való ez a két lágy, gyümölcsös akkord, amihez kicsit később becsatlakoznak a virágok (mondhatni egy egész virágcsokor), amiből sajnos az én orrom leginkább a rózsát érzi ki. Az idő elteltével a virágcsokrot megtámogatják a fás-fűszeres jegyek, a pézsma és az ámbra, hogy egy csipetnyi pikánsságot csempésszenek ebbe a könnyed illatba, ami olyan, mintha maga a tavaszi-nyári szellő kellemes fuvallata kelt volna életre az üvegcsében. A nerolinak köszönhetően egy icipici kesernyés, karcos élt kap az illat, azonban ezt szerencsére nem túl domináns módon teszi.


Az In love egy nagyon kellemes, lágy, könnyed illat amit el tudok képzelni a hétköznapokra. A lágysága és kellemes illata jó kedvre derítheti a viselőjét, bármilyen alkalomra is szánja. Említettem már nektek egy párszor, hogy az én bőrömön nem állnak jól a virágos parfümök, és sajnos ez alól az In love sem kivétel: önmagában nagyon finom illat, azonban a saját bőrömre kerülve nagyon-nagyon elüt tőlem ez a virágos kis fuvallat.

Leginkább azoknak ajánlanám, akik egy könnyed, minden évszakban viselhető virágos illatot keresnek maguknak a mindennapokra, azok biztosan nem fognak csalódni benne.

Beszerezhetőség, ár: Az Avon online katalógusában, vagy pedig a Notino webáruházában is megtaláljátok, 4.120 Ft-ért.