Üzemeltető: Blogger.

Tusfürdő más formában: Avon tusolózselék

Avon tusolózselé

Idén nyáron a márkák sorra rukkolnak elő új formájú tusfürdőkkel: nagy sláger most a hab állagú, azonban az Avon ennél tovább ment, és megalkotta a zselés formulát.

Két fajtát találhatunk belőlük: az egyik egy gránátalmás és mangós verzió, a másik pedig epres és guavás. Kerek tégelyben érkeznek, 175 ml-es verzióban.


Kinyitva elénk tárul a halvány rózsaszín és pirosas színű beltartalom, ami elsőre elég csalóka lehet: olyan mintha a termék szimplán folyékony lenne. Azonban belenyúlva megtörténik a csoda, és érezni lehet, hogy ennek az állaga aztán tényleg zselés, a szó legszorosabb értelmében. Nem az az összeálló kocsonyás-szerű valami, de így is van annyira ragaszkodó, hogy a kezünkre tapadjon. Csak akkor oldódik és habzik fel, ha vízzel érintkezik, addig bármit csinálunk vele, bizony makacsul ragaszkodni fog a bőrünkhöz. Egy kicsit ugyan lassabban oldódik fel, de annál kellemesebb és hűsítőbb érzés vele zuhanyozni: a legnagyobb kánikulában nagyon jól tud esni.A termékeknek egyetlenegy negatívumok van: sajnos van bennük denaturált alkohol, az összetevőlista közepe felé inkább.

Illat terén a mangósat jobban kedvelem, az epres darabban érzek valami fura mellékillatot.Mindkét darab illata körbelengi a fürdőszobát, és még fürdés után is érzem magamon egy kis ideig. 

Nekem nagyon tetszenek ezek a kis bohókás tusfürdőzselék, tényleg kihagyhatatlan nyári darabnak tartom őket, ha tehetitek, próbáljátok ki legalább az egyiket közülük!

Beszerezhetőség, ár: Az augusztusi kampányban 1.299 Ft-ért kaphatóak, de Iparfümérián találtok más Avon termékeket is.