Üzemeltető: Blogger.

Szemrevaló | Maybelline the Blushed Nudes


Kis hazánkba is megérkezett a Blushed Nudes paletta a sima Nude testvérke mellé, és már épp elég ideje használgatom ahhoz, hogy el tudjam mesélni nektek, milyennek tartom.


A csomagolás (9.6 g) ezúttal egy rose gold színezetet kapott, belül pedig annyi az újdonság, hogy a panek nincsenek elválasztva egymástól - ez nem feltétlenül praktikus, mivel a színek eléggé porolnak, így könnyedén összekeveredhetnek egymással.


A palettában ismét 12 szín található meg, amik most leginkább a rose gold, rózsaszín és burgundi vonalon mozognak, és igazán bájos-romantikus szemsminkeket készíthetünk velük. A finisük inkább selyemfényű, mint csillogós (matt szín nincs a palettában), az állaguk pedig kellemesen puha - cserébe viszont iszonyatosan porolnak. A világosabb színek között van pezsgőszín, barack, bézs, halvány rózsaszín és semlegesbe hajló rózsaszín is - ezek sajnos kevésbé pigmentáltak, még a Milani szemhéjalapjával is alig-alig látszanak a szememen. (a barackos árnyalatot pl. nagyon sajnálom, mert egyszerűen szemet gyönyörködtető, de ha megszakadok sem tudom ugyanezt a szép tónust kihozni a bőrömön, mint amit a panben látok.)

(A swatchok szemhéjalap nélkül készültek.)A sötétebb színek pigmentáltságával már nincs gond, ezek között van bronz, rezes barna, sötétbarna, kávébarna, szürkébe hajló barna, illetve burgundi - az utóbbival és a rózsás árnyalatok keverésével csodás őszi sminkeket készíthetünk, de a színek ugyanúgy alkalmasak egy hétköznapi szemsmink elkészítésére, mint egy elegáns alkalmira.  A tartósságukra egy jó szemhéjalappal nincs panasz (nálam még mindig a Milani darabja a favorit), satírozni is jól lehet őket, minimálisan vesztenek a színükből csak.

Összességében egy jól kihasználható darab a Blushed Nudes, akinek jól áll és szereti ezt a színvilágot, annak bátran ajánlom kipróbálásra, én ősszel biztosan sokszor fogok magamnak burgundis-bronzos barnás szemsminket készíteni vele.

Beszerezhető a drogériákban, vagy az Iparfümérián 3.390 Ft-ért, ahol több Maybelline terméket is találtok.