Üzemeltető: Blogger.

Hajcihő | Kinky Curly Straight awapuhis kondicionáló

Kinky Curly Straight
Nagy örömömre bekerültem a Secret Selection meglepetésdoboz bloggerei közé, így a júliusban megjelent dobozból kaptam meg tesztelni az ismeretlen külföldi márka, a Kinky Curly Straight awapuhis kondicionálóját. Lássuk, milyen!

Fontos tudni a Secret Selection meglepetésdobozról, hogy olyan termékeket igyekszik belerakni amiket Magyarországon nem forgalmaznak - éppen azért, hogy kipróbálhassuk őket. A Kinky Curly Straight egy szalonmárka, fodrászok dolgoznak vele - a termékeket azért gyártják, hogy a vendég otthon is úgy érezze, a használata után mintha a fodrásztól lépett volna ki.

kondicionáló

A termék egy (szerintem kissé ormótlan formájú) rózsaszín tubusban érkezik igen nagy mennyiségben (350 ml). A használat a csomagolás szerint úgy történik, hogy egy kisebb mennyiséget a kezünkbe véve eloszlatjuk a hajunk egész területén, majd öt perc múlva leöblítjük.

A balzsam állaga könnyed, az illata pedig kellemesen friss - azoknak nem fog tetszeni akik nem szeretik az erősebb illatokat. Általában egy kisebb adagot szoktam felvinni a hajvégekre, vagy ha nagyon igényli a hajam a plusz hidratálást, akkor a töveket elkerülve felviszem mindenhová. A balzsam hatását az érzékelteti a legjobban, hogy a kedvenc szilikonmentes Balea samponom után (mangós) mostanában valahogy megőrült a hajam, és sokkal-sokkal sprődebb tőle mint eddig: már-már rasztás érzetet kelt ha végighúzom a vizes tincseken a kezem. Ilyenkor szoktam eloszlatni a balzsamot a hajam egész területén, majd öt perc múlva lemosni: szuperül megpuhítja, hidratálja a hajamat és a sprőd érzés is eltűnik utána. Féltem, hogy jobban zsírosítani fogja majd az erre hajlamos hajam ha az egész területen használom, de szerencsére ugyanúgy bírja három napig, ahogy általában.  A felvitel után a hajam mintha "beinná" magába a balzsamot, nem marad rajta sok fölösleg. Az illata szárítás után sajnos nem érződik annyira.

Összességében tetszik a Kinky Curly Straight kondicionálója, mert a szilikonmentes samponok használata után szuperül puhítja és hidratálja a hajam (egyetlen negatívuma a terméknek csak az erős illata), ezek után én nagyon kíváncsi lettem a sampon változatára is a márkának.