Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | Avon cserélhető fejes arcápoló

1

Nagyon nagy divatba jöttek idén a különböző elektronikus arcápolási készülékek, pár hónappal ezelőtt pedig az Avon is előrukkolt a saját verziójával. Nézzük, hogy mit tud! 

2

A gép egy tartóval és két cserélhető fejjel érkezik, valamint két db ceruzaelemmel működik (ez alapból nincs benne a csomagban). A fejek cseréje és a gép használata nagyon egyszerű: egy óvatos húzással lekattintjuk a fejet, majd fel a másikat amit rá szeretnénk rakni. A gépecske elindítása a középen levő rózsaszín gombbal történik, aminek két fokozata van. Ha egyszer megnyomjuk, a fej lassan mozog körbe, ha kétszer, akkor gyorsabb ütemben forog, harmadjára megnyomva pedig kikapcsol a szerkezet.

3

Az egyik fej egy pici szilikon tüskékből álló darab, a másik pedig mondhatni egy hagyományos "kefe". Gondoltam, hogy majd felosztom a kettőt: a szilikonos mehet arcradírozáshoz, a sima pedig az arctisztítóhoz. A szilikonos fejet nagyon megszerettem, sokkal alaposabban tudok így arcot radírozni, ráadásul nagyon kellemes érzés ahogy masszírozza a bőrt: nem karistol és nem kellemetlen érzés. A sima kefe azonban az én bőrömön használhatatlannak bizonyult: akármivel próbáltam, nagyon kellemetlenül karistolta és dörzsölte a bőrömet, ami ki is pirosodott utána, így hamar le is tettem a használatáról.

Összességében vegyes érzéseim vannak az Avon olcsó árkategóriás arctisztító gépéről: a szilikon fej jól működik és teszi a dolgát, a másik viszont számomra abszolút nem működőképes sajnos.

Beszerezhetőség, ár: Az Avon katalógusában, vagy pedig az Iparfüméria webáruházban is találtok további Avon termékeket.