Üzemeltető: Blogger.

#44 Illatgardrób | Yves Rocher Ceriser en Fleurs cseresznyevirág

Yves Rocher cseresznyevirág

Az Yves Rochernek elég bőséges parfümkínálata van, amiből a mai bejegyzésben a cseresznyevirágos darabot fogjuk megnézni - annyit előre megsúgok, hogy érdemes a parfümös polcuk körül szaglászni, az biztos!


Illatkategória, Illatjegyek: virágos; | Fejjegy: zöld jegyek, zöld mandarin | Szívjegy: cseresznyevirág, mandula | Alapjegy: pacsuli, pézsma  |

Megjelenés éve: 2014

Untitled

A legelső csuklóra fújáskor halványan bukkannak elő a zöld jegyek és a mandarin, amit nemsokkal később követ az illat szíve, azaz a cseresznyevirág és a mandula. A mandula a háttérben húzódik ugyan, de krémesen és lágyan simul a cseresznyevirág mellé: nem gondoltam volna, hogy ez a két jegy ilyen jó párost alkot együtt. A pacsuliból és a pézsmából épp csak egy csipetnyi van az illatban: egyik akkord sem nyomja el a cseresznyevirágot, így végül az illatból tényleg a lényeg marad meg. A mandulának köszönhetően a kompozíció virágos és minimálisan édeskés: nagyon könnyed, vidám, virágos illat. Leginkább tavaszra és nyárra tudom elképzelni, de akkor bármilyen alkalomra. A hatósugara közepes, ha sokat fújunk tud zavaró lenni, így érdemes óvatos kézzel bánni vele. Biztonsági játékos ő, a könnyed, vidám fajtából: nem a legbonyolultabb kompozíció, mégis az a darab amit örömmel kapunk le a polcról, ha aznap valami könnyed, légies virágillatba bújnánk bele.

További Yves Rocher parfümteszteket  >>IDE KATTINTVA >>  találsz.

Beszerezhetőség, ár: A 100 ml-es standard verzió akciósan 4.100 Ft-ba kerül a webshopban.