Üzemeltető: Blogger.

Társ a fesztiválhoz: L'oreal Sexy Balm

L'oreal Sexy Balm

A L'oreal nemrég egy adag újdonsággal jelentkezett a fesztiválok apropóján, és köztük volt ez a két színezett ajakbalzsam is amire kíváncsiak voltatok, így ma róluk olvashattok.

Az ajakbalzsamok két finisben (sheer, bold) érkeznek kilenc színben, kitekerős formulával. A sheer darabok csak egy minimális épphogy-ott-van színt adnak, a bold finisűek pedig első húzásra is nagyon szépen pigmentáltak. 


Az állaga mindkettőnek nagyon könnyed, balzsamos: az ajkakra felkerülve mintha egy icipicit be is ivódnának. Nem szárítanak egyáltalán, sőt, kellemesen puhának és hidratáltnak érzem tőle a csőrömet használat után. Az illatuk tutti fruttira hajaz, gyümölcsös és édeskés. Nem érdemes egyikből sem túl sok réteget felkenni (1-3 az ideális), mert akkor nagyon csúszkálóssá válnak, egyébirányt kellemes vizes fényük van.A Sheer változatból a 103-as As if I árnyalat a tubusban nézve nagyon csalóka:azt hinné az ember lánya, hogy valami durva szín, pedig a pirosas-rózsaszínes kupak egy igazi jolly joker, mályvásba hajló nude színt rejt. Épphogy csak megszínezi az ajkakat, amolyan "my lips but better" árnyalat, ami tényleg mindenkinek jól áll:  ha valami kis színre és hidratálásra vágyunk, pikk-pakk feldobható tükör nélkül is, akár a fesztiválforgatag vagy Budapest sétálóutcájának kellős közepén. Nyárra ellustultam és a sminkjeimhez általában egy barackos-korallos szájfényt társítok ami viszont a szeles időben nem túl szerencsés, ilyenkor jön a képbe ez a színezett ajakbalzsam, ami tökéletes a "csak feldobom és mehetek" célra, nagyon megszerettem.A Bold családba tartozó 204-es Never Stop árnyalat egy igazi nyári élénk pink: már egy húzásra is nagyon jól pigmentált, viszont egy ilyen árnyalatnál a csúszkálás nem szerencsés, így érdemes egy ajakecsetet felkapni a procedúrához, hogy biztosan ne folyjon ki az ajkak vonalaiból. Sajnos a képeken a színe nem jön át, de élőben igazi élénk, nyári rózsaszín.

A tartósságot tekintve egy ivást még úgy-ahogy kibírnak, utána viszont eltűnnek az ajkakról, de bármikor újrakenhetőek, így ez nem is akkora hatalmas probléma. :)

Beszerezhetőség, Ár: drogériák, Iparfüméria, ahol 2.680 Ft-ért szerezhetitek be.

Hogy tetszenek nektek?