Üzemeltető: Blogger.

Me time: Helyzetjelentő


blogger-illustration (1)


Arra gondoltam, hogy a sok-sok kence és teszt között megfér egy ilyen is; na meg mindig kéritek tőlem, hogy írjak személyes bejegyzéseket, amit mindig fejben tartok aztán valahogy sosem jutok el odáig, mert nem tudom, hogy mit jelent nektek az, hogy rólam olvasnátok (Tagek, személyes beszámolók? Vagy más?) - így bátortalanul hagyom is a dolgot, és mindig-mindig elsiklik az egész, mielőtt igazán kibontakozhatna. 

Ma azonban valahogy nem volt kedvem egyik befotózott termékről sem írni, erről viszont annál inkább, hogy mi a helyzet mostanában velem. Kívülről úgy tűnhet, hogy végre minden passzol a blogon, én viszont hol vagyok, hol nem - ez valahogy így is van, meg nem is. Nézzétek el ha kicsit összeszedetlen vagyok a soraim között, de jelenleg kaparó torokkal ülök itt a billentyűzet mellett a már elfogyó mézes fekete teámmal, és ha bármi hangot adok ki magamból hogy beszéljek, szerintem Dart Vader díjat adna át érte. Szóval az a helyzet, hogy mostanában ezerrel meg eggyel pörög az életem mindenféle téren: annyira nyár van, hogy a barátaim / barátaink (G-vel) folyton aktívkodnak és mindig történik valami, ahol vagyunk (kirándulás, szülinapozások, kertiparti, házibuli, összefutós kávézások, minden amit csak el lehet képzelni), így én is átváltottam az "élvezem a nyár pörgését" üzemmódba. Ezek mellett szakdolgozatot írok (ha minden igaz, jövő télen már a kezemben is tarthatom a diplomámat), és sikerült megragadnom egy olyan lehetőséget is, ami biztosítja, hogy szépen de lassan lépegethessek az álmaim felé vezető úton, így egy percet sem unatkozom, mindig van mit tenni - nem mellesleg ezt a lehetőséget nem kis részben a blognak köszönhetem. :)


És mi a helyzet blog téren? Kérdezhetnétek jogosan, úgyhogy belevágunk ebbe a részbe is: ugye nemrég volt egy névváltás aztán rá egy picivel később egy domainváltás is, ami már igencsak érett a részemről: nagyon-nagyon szerettem volna elhagyni a Nail Polish Maniacot, hogy végre kiléphessek az eddigi skatulyából, és jobban magaménak érezhessem az új nevet, amit nővérem segített kiagyalni - egy kerek délelőtt szerintem csak azzal telt, hogy Facebook Messengeren névötleteket dobáltunk egymásnak, és ízlelgettük. Úgy érzem, hogy végre minden a helyére került 3 és fél év után (te jó ég, szeptemberben lesz 4 éve, hogy írok!), azonban én mintha hiányolnék valamit, de egész egyszerűen nem jövök rá, hogy mit és hogyan kellene fordulnom, hogy újra ráérezzek arra, amire kellene. Segítsetek nekem, ti is érzitek? Mit hiányoltok, merre induljak, merre menjek, miről olvasnátok, hogy újuljak meg egy kicsit? Ha személyes téma, akkor miről, mit?

Aki végigolvasta ezt a rövid kis szösszenetet, és úgy dönt, hogy  hagy nekem egy kommentet a véleményével / ötleteivel vagy bármivel, annak sok-sok köszönet!