Üzemeltető: Blogger.

Ajakravaló | NYX Apple Strudel Butter Gloss


Ezer meg egy éve szerettem volna már nektek írni erről a NYX Butter Glossról (mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a képek tél óta itt csücsülnek a gépemen), úgyhogy a mai bejegyzés áldozata ő lesz. :)

Külföldön töretlen népszerűségnek örvendenek ezek a szájfények (van belőlük intenzív, jobban színezős változat), én pedig nagyon régóta szerettem volna egyet - így esett e rémeset, hogy fogtam magam és megrendeltem az Ebayről. (legyen áldott a neve az Usa-beli eladóknak!)A színével megegyező vidám barackos tubusban érkezik, ami nem feltétlenül egyezik az árnyalatnévvel (nem is értem, hogy jön egy barackos szájfényhez az almás rétes), de ezen túllendülve nézzük a beltartalmat: édes vaníliaillata van, aki szereti az illatos ajakkencéket, annak ez tuti telitalálat lesz. Az állaga a megszokott szájfényeknél egy leheletnyivel sűrűbb, viszont kevésbé ragacsos, egy minimálisan csak.  Felkenve szépen megszínezi azokat (egy lágy barackos és nem szárít, viszont az állaga miatt a cserepes ajkakon nem mutat olyan szépen. Az applikátora a megszokott klasszikus ferdefejű darab, egy mártással pont elegendő terméket visz fel.

IMG_9053

A tartóssága jobb mint egy átlagos szájfényé (ez is az állag számlájára írható), evés-ivás után természetesen kopik, mint minden ajakfény. 


Beszerezhetőség ár: Ebay egyelőre, vagy pedig Müller (utóbbiban nem vagyok biztos hogy kapható, de egy próbát megér), plusz Iparfümérián is találtok már jópár NYX terméket.