Üzemeltető: Blogger.

#41 Illatgardrób | Playboy klub: Queen of the Game


A Playboy nemrég egy új, Trónok harca által inspirált illattal jött ki amit a Playboy klub mozgalom keretein belül én is megkaptam tesztelni, így ma erről olvashattok. :)

Sajnos a néven kívül nem utal semmi arra, hogy a szériának bármi köze lenne a Trónok harcához (ezt a sorozat rajongójaként kicsit nehezményezem), de ennyi baj legyen. Az illatból jött ki parfüm, spray, tusfürdő és egy dezodor is. A csomagolás kapott egy kis változást: az üveg laposabb lett, a megszokott nyuszifülekkel díszítve. (ahogyan a boltban láttam, ez lesz a standard csomagolás ezentúl)


Illatkompozíció, Illatjegyek: orientális-vaníliás; Fejjegy: feketeribizli, kávé, golgotavirág | Szívjegy: narancsvirág, jázmin | Alapjegy: pacsuli, csokoládé, tonkabab, cédrus |

Megjelenés éve: 2016


A lila színből már sejtettem, hogy az illat (40 ml 2.999 Ft) amolyan esti, alkalmi darab lesz és nem is tévedtem nagyot: az illatkategória orientális-vaníliás, ami már-már esti parfümként írható le.  Legelső szaglásra egy kicsit erősnek tűnhet: az én bőrömön leginkább a feketeribizli domborodik ki a golgotavirággal az illat nyitányaként, a kávét kevésbé vélem felfedezni. A narancsvirág keserűsége szerencsére nem annyira domináns, azonban a jázmin és a pacsuli illatát határozottan felfedezni a kompozícióban. Később is inkább a pacsuli, a jázmin és a cédrus dominál nagy bánatomra, a tonkabab édessége és a kávé-csokoládé valahogy nálam abszolút elveszik, pedig mindhárom illatjegyet nagyon kedvelem. Az illat jellege az én bőrömön abszolút orientális-fűszeres minimális gyümölcsösséggel, egy kicsit talán a Super Playboyhoz tudnám hasonlítani. Inkább esti illat mint napközbeni, de a hatósugara nem olyan brutális, így bátran bevállalható nappalra is,ha az ember lányának kedve szottyan hozzá. Tartósságot tekintve 3-4 órán keresztül érezni, aztőn bőrközelivé szelídül.

A dezodor (150 ml, 899 Ft) már sokkal gyümölcsösebb, és inkább a ribizli domborodik ki benne - izzadásgátlásban nem jeleskedik (nem is ez a funkciója), de kiegészítésként a parfüm mellé fújni szuper. A tusfürdő (250 ml, 899 FT) ibolyás illat, viszont az illat nekem inkább erdei gyümölcsre hasonlít amolyan gumicukros beütéssel, mintsem virágokra. Nagyon könnyed, kellemes gyümölcsös illat, ami egy kis ideig megmarad a bőrön fürdés után is, és nem szárít.

További Playboy parfümteszteket >> IDE KATTINTVA << találsz.

Beszerezhetőség: a drogériákban, vagy pedig az Iparfümérián, ahol több fajtát is találhattok belőle.


A bejegyzésben található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll (beleértve a bejegyzés / rovat címét). A tartalom felhasználása csak a forrás megjelöléssel lehetséges, előzetes egyeztetést követően, változatlanul leközölve (pl. Forrás: http://www.prettyinpurple.hu). A bejegyzés részének vagy egészének jogosulatlan felhasználása (másolása, leközlése forrás nélkül) jogi lépéseket von maga után.