Üzemeltető: Blogger.

#40 Illatgardrób | Victoria's Secret Secret Charm


Kereken ez a 40. parfümös bejegyzés a blogon, juhé! :) A parfümök iránti kíváncsiságom és imádatom mit sem csökkent azóta, így a mai bejegyzésben újabb Victoria's Secret illatot mutatok meg nektek, a Secret Charmot.

Illatkompozíció, Illatjegyek: virágos-gyümölcsös ; Fejjegy: jázmin, lonc, kamilla, aloe vera |


Az Amber Romance után nagyon kíváncsi voltam egy másik illatra is, így a Secret Charmot választottam következő alanyomul.


Első illatoláskor a jázmin érzéki illatát vélem felfedezni a kompozícióban, valami savanykás, picit talán citromra hajazó illattal - ez talán az aloe vera, amiről ha nem tudnám hogy van az illatban, egészen biztosan citromot mondtam volna.  A kamilla nagyon halványan bújik meg a háttérben, alig-alig érezni, és a lonc is nagyon minimálisan van jelen az illatban. Leginkább az aloe vera savanykássága dominál egy minimális virágossággal a jázmin részéről. Nem virágos, inkább kicsit frissítőbb, savanykásabb, energetikusabb illat - viszont a kompozíciót tekintve ez még kevésbé tetszik mint testvére, a Secret Amber, rajtam nagyon hivalkodóan savanykás, citromos utóillatú. Az illat jellege viszont amolyan "most zuhanyoztam" tisztaságillat, így a melegebb napokon sem sok, fújhatjuk bátran. A hatósugara közepes, a tartóssága 2-4 óráig tart az én bőrömön. Hétköznapi, a városban ide-oda rohangálós illat, ami korosztálytól függetlenül bárkinek tetszhet.

További Victoria's Secret parfümteszteket >> IDE KATTINTVA << találsz.

Beszerezhetőség, Ár: Iparfüméria webáruház, vagy Müller drogéria; a 30 ml-es kiszerelés 4.490 Ft-ba kerül.