Üzemeltető: Blogger.

#39 Illatgardrób | Hugo Boss Orange

Hugo Boss Orange

A mai Illatgardróbban egy nagyon könnyed, kellemes parfümöt fogok nektek bemutatni a Hugo Boss Orange személyében.

2

Illatkategória, Illatjegyek: virágos; Fejjegy: alma | Szívjegy: fehér virágok, afrikai narancsvirág | Alapjegy: szantálfa, oliva, vanília |

Megjelenés éve: 2009


A parfüm üvege és kinézete nagyon megkapó: a téglalap alakú üvegcse az üveg és a fém kombinációja (oldalt belegravírozva a Hugo Boss felirattal), amit kicsiny üveg-kövecskék díszítenek: ezek az emberi csakrákat szimbolizálják, így megjelenítve az energiát, ami keresztüláramlik a testünkön - ebből már láthatjuk, hogy a parfüm egy igazán dinamikus, és légies darabnak lett szánva.

4

Az Orange név alapján jogosan gondolhatnánk, hogy a fejjegy a narancs lesz, azonban nagy meglepetésemre a fejjegyben az alma csücsül. Az Orange nincs teleszórva rengeteg bonyolult akkorddal, inkább az egyszerű, letisztult jegyekre épít:  pont ez az egyszerűség az, ami olyan könnyeddé és szerethetővé teszi az illatot. Kellemesen édeskés a nyitánya, de nem orrbántó: érezni a vanília bársonyos selymességét, a fehér virágokkal vegyülő alma édességét, és a narancsvirág kissé kesernyés felhangját. Hogy ne legyen olyan édes a parfüm, arról a szantálfa pici karcossága és fűszeressége gondoskodik a háttérben. Minden összetevő jól harmonizál és vegyül egymással, az egyveleg pedig számomra egy puha, mézes-tejes narancsos illatot eredményez. Kellemesen simul a bőrre, picit játékos, de nem harsány, nem szúr és nem is hivalkodik. Egyszerű, de finom megédesítője a napnak, az a fajta illat ami bármelyik időszakban jól megállja a helyét. Számomra inkább hétköznapi, mint alkalmi illat a puhasága, édessége és visszafogottsága miatt. A hatósugarát közepesnek mondanám, sok fújással zavaróvá válhat az édessége.


Kinek ajánlanám? Aki egy könnyed, minden évszakban bevethető kellemes virágos-édeskés illatot keres, amit bátran használhat a hétköznapokra.

Beszerezhetőség: Parfum.hu áruház, a 30 ml-es kiszerelés 8.970 Ft

A bejegyzésben található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll (beleértve a bejegyzés / rovat címét is). A tartalom felhasználása csak a forrás megjelöléssel lehetséges, előzetes egyeztetést követően, változatlanul leközölve (pl. Forrás: http://www.prettyinpurple.hu). A bejegyzés részének vagy egészének jogosulatlan felhasználása (másolása, leközlése forrás nélkül) jogi lépéseket von maga után!