Üzemeltető: Blogger.

L'oreal újdonságok I. rész: Blush Sculpt pirosító (Soft Sand)

A mai bejegyzésben a L'oreal két újdonsága közül szeretném nektek bemutatni az egyiket, ami meglepetésként várt a postaládában jó pár héttel ezelőtt: ez pedig a Blush Sculpt pirosító Soft Sand árnyalata.

A termék becses neve Trio contouring blush, viszont megnyugtatok mindenkit, az elnevezés ellenére teljesen szokványos pirosítóról van szó. Könnyű műanyag tokban érkezik, benne három különválasztott színnel: van itt egy már-már pirosas rózsaszín, egy barack és egy halványabb, inkább highlighternek való árnyalat. Mindhárom szín csillámos, és bevallom őszintén én le is írtam magamban, hogy nem fogom kedvelni (a csillámos, ragyogó pirosítók nem a kedvenceim), azonban ez az elméletem nagyjából akkor dőlt meg, amikor megnéztem Magdi egyik videóját, amiben ezt a pírt használta, és úgy kb leesett az állam a padlóra ott helyben. Na de ne siessünk ennyire előre :)


Mindhárom árnyalat nagyon csillámosak tűnik elsőre, azonban szerencsére ez csak a tetejükre érvényes: az első réteget elhasználva már sokkal szolidabbá válnak azok a csillámok (ezt angolul overspray-nek nevezik, magyarul jelenleg nem jut rá eszembe szó). Én nem szoktam vacakolni a színekkel külön-külön, összekeverve használom őket, így egy iszonyatosan pigmentált, tökéletes nyári barackos-csillámos, napcsókolta szín keletkezik. Hogy elkerüljétek a meglepetéseket, előre szólok, hogy a pirosító nagyon pigmentált: még egy ecsetvonással is óvatosan kell eloszlatni (szépen, csíkmentesen terül, és highlightert sem kíván maga fölé a ragyogás miatt), valamint sajnos hajlamos borzasztóan porolni, ami az állagából adódó tulajdonság: mindhárom szín nagyon laza, szinte már vajpuha textúrával rendelkezik.


Összességében azt kell hogy mondjam, hogy néha érdemes félretenni az előítéleket (ezúton is köszönöm, Magdi), és kipróbálni egy terméket amit amúgy  nem tennél, mert lehet hogy valami szuperjó sül ki belőle. Szeretem benne, hogy instant nyáridéző a csillogós barackos színe, nem túlzottan csillámos és pigmentált, Kompromosszumot kell kötni viszont a tartósságával (1-2, maximum 3 órát bír az én bőrömön) és az állagával (a vajpuha textúra miatt nagyon porzik).

Ajánlom-e? Igen, igazi nyári darab.

Beszerezhető a drogériákban és az Iparfüméria webáruházában (több árnyalat is van belőle), 3.500 Ft körül mozog az ára.